Join or Login
Iščemo moderatorje
 
News

Gay Zmenki - Gay Slovenia Portal išče moderatorje!

Po pregledu uporabniškega računa se odločimo ali moderatorski nivo računa omogočimo ali ne.
Predpogoj za moderatorski nivo je članstvo daljše od meseca dni ter v tem obdobju  na portal naloženih vsaj 10 slik in 5 video posnetkov.
Pri prošnji za moderatorstvo navedite kaj bi kot moderator radi počeli, ali že imate kaj izkušenj s podobnim delom, koliko časa bi povprečno namenili na dan za pregled vsebin in podobno.
Predvsem iščemo moderatorje, ki skrbijo za odstranjevanje nelegalnih vsebin (predvsem otroške pornografije), žaljivih vsebin...., ter moderatorje, ki imajo smisel za red na spletnem portalu. Pod red se smatra neko logično poimenovanje - preimenovanje datotek, ki jih člani prenesejo na portal in dostikrat ne utegnejo ali pa so preprosto površni in datotek ne poimenujejo po nekem logičnem smislu glede na vsebino naložene datoteke.
Če poenostavimo:
- primer ko smo preimenovali film, ki ni imel logičnega imena (02aebce87e31f00ccdc58bdf54f1642.flv) v film z (po vsebini) logičnim imenom "Roommates" (sostanovalca)
Zanima nas tudi Vaše mnenje o portalu, pa s tem ne mislimo mnenje v smislu "portal je dober" ali "portal ni dober" pač pa malo bolj razširjeno mnenje o samem izgledu, o delovanju, mnenje o funkcijah ki so trenutno omogočene na portalu, seveda pa bomo vseseli tudi vsakega Vašega predloga.
Skratka, napišite prošnjo za moderatorstvo kot smo Vam opisali in v roku 48ur boste prejeli odgovor na Vašo prošnjo za moderatorja našega portala.
Lep pozdrav!
Administrator

27.09.2012
 
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Info
Actions
Rating
0 votes
Recommend