Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

sperma

A pojeste spermo k si ga zdrkate

Jest svojo bolj redko, od drugega tipa pa z veseljem.....

Jp. Še rajš pa od kašnga tipa.

In kašn je okus

 

In kašn je okus

he he Nejko boš moral poskusit sam :) za začetek svojo poskusi pa boš nekako vedel kako je pri drugih, ker velikih razlik v okusu ni....

Meni je super, sicer sploh ni nekega posebnega okusa, važn mi je užitek, ki ga ob tem, ko mi tipček fila usta, občutim.... kaže jezik

Kr akcija Nejko pol pa sporoči tuki kakšna se tebi zdi, OK?

 

In kašn je okus

 hej okus je čisto odvisen od tega kaj ješ. drugače pa slano, sladko ..

priporočam ti da probas pa sam ocenis :)

jast svojo večkrat. od tipa pa skoraj vsakikrat

Am še neki pač sperma u kondomu 2dni smrdi in js k to zavoham skor bruham aj še useen to dobr a ne...???

jaz svojo vedno pojem

od drugega pa će je zdrav z veseljem

Prepričan sem, da je vsak med nami najprej probal svojo spermo, šele potem partnerjevo. Vsak ima svoj odnos do nje. In prav je tako. popolnoma razumem tipe, ki se jim gnusi in popolnoma razumem tiste, ki se jim ne.

Meni osebno se ne gabi ne lastna sperma, ne partnerjeva. Sploh PRECUM je zame nekaj najboljšega s čimer te lahko obdari partnerjev luli. Tisto mezenje prozorne tekočine in tista njena lepljivost, dokaj nevtralen okus, so nekaj najboljšega za povečevanje strasti in vročega nadaljevanja.

O tem, kako nor občutek je sprejemati partnerjevo spermo v usta, opazovati gibanje njegovega telesa, poslušati njegove krike, ko ti njegova sperma v prekinjenih curkih polni usta, pa ne bi izgubljal besed. Trd ratam že sedaj, ko to pišem.

Ja, tudi sposobnost sprejemati partnerjevo spremo v usta je zame znak neopisljivega zaupanja in sprejetosti. Moraš pa seveda poznati njegov status!! Upam, da se zavedaš kaj sem s tem mislil!!!

Ja, tudi jaz sem svojo probal kmalu ko mi je začelo špricati (drkat sem začel že pred tem) . To me je rajcalo, še bolj pa misel na druge tipe in njihovo spermo.

Ni blio treba dolgo čakati in prilika je prišla in res mi je bilo všeč, že prvič; in vedno znova in znova mi je. To je res nekaj kar me rajca in mi je všeč.

Tipa z veliko precuma pa (še) nisem uspel spoznati.

Svojo občasno, še raje pa od drugih :)

včasih tudi

Za mene je to tud poslastica, ki se je nikoli ne preobjem. MJAM