Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

grupni sex

že kdo poskusil grupni sex, ali ga mogoče kaksen organizira ?

Ja, jaz organiziram grupne in diskretne dogodke v naravi vsak petek zvečer. Piši mi na slogay28@gmail.com, če te zanima, ok?

P.S. Sicer ni brezplačno, je pa učinkovito in brez nepotrebnih debat:)

 

LP

Ze kaj novosti glede grupnih

 kje zunaj ali če ma kdo plac ko vsak dan topleje

Oj,

mislim, da pri nas za kakšne organizirane partije ni ravno nekega zanimanja.

"When the going gets tough, the tough get going..."

Nisem probal, bi pa bilo ob kaki priložnosti verjetno zanimivo? Kaj pa vem. :D

Hi i want sex 

Mene bi pa zanimal, zakaj ne! Tak neobvezen način, kjer te pustijo pri miru, če se nočeš vključiti ali te radi sprejmejo, če se želiš vključiti. Slečeš gate, če hočeš, ali pa piješ pivo v kravati. Saj plac se najde za vse oslarije, pa se nebi za tole.

Že nekajkrat, tako privat. Je kul občasno :)

bi blo za probat

Grupni sex je moja neuresničena želja! Kje in kdaj bi bilo možno??

Že za navaden date se je težko dogovoriti z modelom, ki vsaj približno ustreza željam in potrebam,... kaj šele za grupni sex?! Najprej se pojavi problem dobiti tiste prave moške, ki imajo vsaj približno enake interese in želje, nato nastopi problem z uskladitvijo različnih interesov, potem problem z uskladitvijo časa, nato problem s placem, pa še kaj bi se verjetno našlo,.. Sej verjamem, marsikdo bi se šel grupnega, ko pa bi bilo potrebno biti konkreten, pa zapojejo moralke, se oglasi vest,...

Bolj se nagibam, da bom morda kdaj, če sploh kdaj doživel kakšno izkušnjo grupne akcije na morju,.. morda v Mesečevem zalivu, pri nas, potem morda v Njivicah na Krku, ali pa v Rovinju. Za prva dva navedena kraja že vem, da se zbirajo fantje enakih misli, Rovinj moram pa še obiskati.

Torej je moj odgovor, da bi zaradi svoje vedoželjnosti zelo rad, vsaj enkrat v življenju, doživel kako izgleda grupni sex, če že ne drugače, vsaj kot opazovalec; doživeti v živo vso tisto moško energijo, vznemirjenost, pohoto, vonje,.. sexi zvoke ipd.

Občasno se spontan grupni zgodi v Gymnasvm savni, če za grupnega štejemo 4 ali 5 tipov.

Več pa še nisem doživel....

"When the going gets tough, the tough get going..."

grupni fuk itak zakon samo spoznati pravi folk pa organizirati pa problem ko večina bi se samo dopisovala

Jaz imam s tem izkušnje, saj jih organiziram pri meni, dobivamo pa se tudi pri komu drugemu za spremembo. Običajno pride do hitrih dogovorov, vse v enem večeru, mogoče v dveh, treh urah. Smo pa skupina tipov, ki se poznamo, dokaj redno družimo, kaj pikantnega pokonzumiramo (nič drog, le stimolanse za močnejši seks). Tekom večera, oz dogajanja, pa še koga povabimo zraven, bodisi preko takšnig gay strani, bodisi da kdo koga še pripelje. Dogajanje je spontano, vsak počne, kar mu ustreza, če mu ne ustreza, gre, čepravse običajno to ne zgodi, saj je dogajanje vedno hot. Sicer se št. udeležencev na večer giblje od 4 do 8, bilo nas je tekom cele noči tudi 12. Nekateri tudi prespijo, drugi odidejo novemu dnevu naproti.... Je pa super zadevca, sploh če so vsi za akcijo in je dogajanje.... Trdi potrebni kurci, vroče ritke, poppers .... skratka res nepozabni večeri, noči!

@Liberty67: mogoče me pa kdaj presenetiš s povabilom

:-))

"When the going gets tough, the tough get going..."

Liberty večkrat povabi....sam prepozno vidim, žal. Lahko bi dopoldne objavil za zvečer...samo predlog...kis

Hey! You are organising group sex ?

Yes Matteo! Interested?

 

 

 

Liberty večkrat povabi....sam prepozno vidim, žal. Lahko bi dopoldne objavil za zvečer...samo predlog...kis

 Saj! Ampak pogosto se zgodi tako spontano, tako na hitro! SMS, telefonski klic, par interesentov in že je akcija! Ok, bom poskusil organizirat za zainteresirane te naše skupnosti, pa da vidimo, koliko bo res interesa. Jaz sem na free, meni ni problema!

 

@Liberty67: mogoče me pa kdaj presenetiš s povabilom

:-))

 Zmenjeno! Ni problema! Nekaj se nas bo že zbralo.