Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Slovenska gay scena

Moji dragi pedri, pedrčki, gayi, napol-pedri, pa tisti, ki še ne veste a bi bli pedri al rajš ne:

 

Zadržujem se, res se zadržujem, vsak dan, vsako uro in z vsako vašo objavo v Klepetalnici posebej,... ampak, ne in ne, ne odnehate!!

 

Takole je dragi moji, zgoraj našteti:

 

Povejte mi, ali resnično niste sposobni napisat popolnoma nič drugega kot kraj, /mesto/vas/zaselek/lokacijo grmovja/, kjer bi se v danem trenutku radi poseksali??

 

Pa pič.. vam ma......, portal, ki je namenjen nam, gay populaciji, poneumljate do obisti. Slovenski Gay portal, ki ga imamo za nas, od Boga drugače "naštelanih" z namenom, da imamo končno na spletu nekaj, neko skupno točko, namenjeno prav nam, vsi s tem abotnimi objavami fuk krajev v Klepetalnici razvrednotite namen Portala do konca!!!

 

Najbolj zanimivo je to, da velika večina str8 folka vedno govori, da so "uni pedri res full intelegentni....." Aja, si rečem, ma ne me jebat, a res??

Ammmm, v kerem smislu pa?

A v naštevanju krajev, kjer bi se pofukali, podrkali, pofafali, pošlatali, ... you get the point hopefully???

 

Mislim, fantje, dedci itd., pa djte no, a mislite , a resnično mislite, da je Klepetalnica namenjena temu, da napišete ime kraja, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza za fukarijo? 

 

In na koncu se vsi skupaj čudimo, zakaj za vraga, nas, geye, nihče ne jemlje prav čisto zares.....; Jebentiš, radi bi imeli zakon, ki bi nam, pedrom, omogočal enake pravice kot strejtom....

Ja pol se pa vsaj na javnih klepetalnicah začnite vesti kot se vedejo strejti.

Ne. Ne razumem vašega vedenja tu na portalu in mislim, da ga nikoli ne bom razumel. In najpomembnejše je to da se ne bom več trudil razumeti kretenizmov!!

 

Upam, da je vsaj 1, 2 , 6, 14, 23..., članov, približno razumelo ta moj zapis. Močno verjamam, da ga 90% članov ne bo niti prebralo, ali razumelo....

Objavil sem ga tu na Klepetalnici, objavil pa ga bom še na Forumu in na svojem Blogu, če bi ga slučajni kdo od članov želel komentirati, v kar pa sicer globoko dvomim

kajti, komentarji, konstruktivni komentarji in predlogi o delovanju/izgledu itd. slovenskega gay portala..., vendarle presega, močno presega, trenutne vrhunce udejstvovanja

članov portala:  naštevanje slovenskih fuk krajev...

PS:

Fact: Complete loss of confidence in the fags, Slovenian fags

"When the going gets tough, the tough get going..."

Čist se strinjam. Sam večina jih pride online sam k so horny... pol se pa pogovarji o normalnih zadevah, če se da :)

 

Se strinjam. Najhuje pa je, ko se nekdo začne s tabo ment, pol pa kr sred pogovora zgine, brez da bi reku adijo, al pa vsaj ko te jebe al pa karkol. Ni več nobene kulture. 

Pa tud to je problem, večina ma napisan v profilu kaj in koga išče, toda nekateri ne vem ali so preleni, da bi vsaj v profil uporabnika pogledal in ugotovil al kaj. Toda ne, če človeku piše (govorim na pamet) da išče nevem mlade tipe, ga ponavad klikajo stari deci. Al pa išče nekdo izključno resno vezo, pa mu nekdo težiza avanturo. Ljudje preprosto ne znajo več brat in spoštovat drugih. In to ni samo tu gor, je na vseh gej portalih isto. Spomnem se par let nazaj, ko je blo vse čisto drugače, vsi so se držali napisanga in noben ni nobenmu težil pa to. Pol pa kr na enkrat, vsi ratali vsiljivi, vsi neki grozijo že v zadnjih časih. Da ne govorim o lažeh (glede starosti, izgleda...). Na žalost je tako v teh časih. 

Ni več poštenga folka. Itak pa večina išče sam fukarijo povsod. kot da bi blo to vodilo naše družbe. Zato pa je svet v kurcu, sej drugače ne more bit.

Gorenc, ali je mogoče, da se od januarja še ni nič spremenilo? 

No, priznam, tudi sam ne prinašam veliko na ta portal, pa vendar ... številčno (število članov) močan portal, ampak vsebinski pa zelo slab. Ali smo sploh razumeli zakaj se gre pri tvojem sporočilu? Ali smo sploh razumeli namen tega portala?

Zdi se mi, da se je celo situacija še poslabšala. 

Pa ne zamerit.

@David
Nič se ni spremenilo, seveda ne. Miselnost pač ostaja ista, navade pa tudi. Žal.

LP
gorenc

"When the going gets tough, the tough get going..."