Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Proteini

Pozdravljeni smeh

Zanima me če kdo uporablja oz. je uporabljal proteine in kaj si o njih mislite. Rad bi jih začel uporabljati poleg vadbe v fitnesu. kaže jezik Katere proteine priporočate?

Vnapej hvala mežik

proteini.png1.8M5 ogledov

Sicer se ne razumem v to...

Dva sta se zmenila, da bosta te reči uživala in trenirala. Prvi je že bil postaven, drugi pa niti malo, prekla. Seveda si je želel postave in biti kot prvi. Oba sta se filala s temi rečmi in hodila trenirat. Čakal sem in čakal... ko jima je zmanjkalo, je prvi kar nabral mišice, drugi pa je lenaril in dobil samo obilen trebuh, hahaha.

Če si se odločil trenirati v fitnesu z namenom, da boš na sebi nekaj naredil, ne pa da bi hodil v fitnes prvenstveno zato, da bi tam gledal luštne in postavne tipe (ja, to vam zagotavljam iz lastnih izkušenj, da jih je tam dovolj, saj tudi sam redno obiskujem fitnes), potem boš moral jesti tudi beljakovinske napitke. Ampak pri tem mislim na tiste iz trgovine, ne pa kakšne doma pripravljene, še tople, hitro loveče iz kakšnega lulija kolega, ki bi te bil pripravljen oskrbovati z njimi,... hehehe,... teh bo premalo!

Za definicijo telesa je hrana zelo, zelo pomembna in presega 50% glede na vadbo, pri tem pa beljakovinski napitki ne bodo dovolj. Jaz ti sicer lahko napišem katere pijem po vadbi, vendar ti za celovito in učinkovti napredek priporočam posvet pri fitnes inštrukorju ali pa si prečitaj kakšen forum, ki jih na to temo ne manjka (www.proteini.si  je že ena taka, ali pa http://www.the-nutrition.com/f1/forum , http://www.tvojfitnesizziv.net/ ali pa http://www.popolnapostava.com ,... uporabi tudi goole.)

P.S.

Prilepi še kakšno fotko bodya da bomo videli tvoj napredek!!