Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Prostor, ta večni problem!

 

Živijo!

Tudi po pregledu ankete je očitno, da se sex zmenki, vsaj na prvem srečanju, večinoma odvijajo vse povsod drugje, kot v intimi domačega stanovanja. Saj ne rečem, da je draž sexati na prostem ali v avtu, ampak vsak bo pritrdil trditvi, da ga ni čez udobje postelje, tuša ipd.

 

Predvidevam, da je, glede na našo folkloro, razlogov, da se druženja večinoma odvijajo zunaj, več. Od tega, da ne veš, kakšen v resnici je partner, koliko mu sploh lahko zaupaš, ker ne veš, kako se bo zadeva odvijala naprej, ker gre morda le za enkratno avanturo, pa ne želiš razkrivati svojega kraja bivanja, ipd.

 

Me pa zanima, če je kdo pripravljen podeliti, kakšno uporabno informacijo, če se da kje, v katerem koli delu Slovenije, brez problema, brez nepotrebne identifikacije, brez prikritih pogledov in posmeha, za normalno ceno najeti sobo, morda stanovanje, v katerem koli delu dneva, za sex date, seveda?

 

Tako nekako, v temle smislu: lastnika sobe pokličeš, ali mu pošlješ sms ali mail in ga vprašaš, če  ima v željenem terminu prosto sobo ali stanovanje, ob dogovorjenem času nato vstopiš/ta v najeto sobo, (pri čemer je stanovanje odklenjeno ali pa ti lastnik pusti ključ na nekem dogovorjenem mestu), po akciji nato ob dogovorjeni uri zapustiš sobo, denar pustiš na mizi ali nekem dogovorjenem mestu v sobi,..?

 

Naveličal sem se namreč skritih kotičkov in avtomobila, rad bi malo več udobnosti, zato bi bilo zanimivo dobiti informacijo, če se tudi med srečanji s fanti dogajajo taki najemi?

 

Torej, kako (in kje?) je s tem v Ljubljani in njeni okolici, na Gorenjskem, Celjskem, Štajerskem, Koroškem, v Novem mestu in Dolenjskem, Primorskem, Koroškem?

 

Nobenega pogumneža, ki bi podelil, kako svojo izkušnjo?

Motel Medno

Hotel Medno? Kakšna konkretna, osebna izkušnja, kako to poteka?

ja

gayLJ, kako sta to izvedla?