Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Neresnost

Naj na začetku povem to: nisem na sceni, občasno mi pač paše družba moškega, za kakšno masažo, drk, faf, druženje. Iščem mlajšega, kar ne pomeni, da človeka moje starosti ne bi sprejel, ampak vedno, vedno se dogaja eno in isto. Vsi so ful potrebni, vsi bi to, vsi bi ono, potem hočejo sliko, katere ne pošiljam, potem ali debata neha ali pa začnejo postavljati neke pogoje: naj jaz pridem k njim, bova v avtu... Sori, imam svoj plac, lahko prideš k meni...
Nekajkrat sem sedel v avto in šel, pa na dogovorjenem mestu ni bilo nikogar. jebemti, cel dan viset tle, ko bi lahko služili denar, potem je pa težko dat 15 evrov za bencin in nekam it, kjer bi se imel lepo. Pa slike, pa kaj žicate slike, pizda, saj se ne bomo poročili, drkali in fafali bomo, to bo to, če bo kul, bova še kdaj, če ne, pač ne.

Skratka, mladeniča, spodaj pobritega, do 30 let bi, ki bi bil pripravljen priti na pivo, kavo, debato in še kaj več, če si bova všeč.

Zapis zadane žebliček na glaviček seveda ob takšnih in podobnih razpravah včasih res ni potrebe po zgubljanju dodatne energije in besed.

Vsekakor pa je to le vrh ledene gore. :) Vso srečo pri iskanju in tudi osrečujoča srečanja :) 

kundalini7

Če imaš rad sebe, imaš sposobnost imeti rad kogarkoli.

fantje, mal sami sebe pocrkljajte najprej, preden bi crkljali druge.

upam, da ni brati preveč direkt.

d