Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Mladi-stari, povejte nam

Pozdravljeni,

zanima me nekaj stvari povezanih s starejšimi in mlajšimi tipi. Zanima me, če lahko kdo kaj napiše, odgovori, napiše lastne izkušnje, občutke?

Stvari, ki me zanimajo so naštete spodaj, a da boste vedeli zakaj sploh sprašujem moram najprej nekaj malega napisati o sebi

Odkar pomnim so mi všeč fantje. Ko sem bil v puberteti, npr. star  15,16let so me privlačili fantiči stari 12, 13 let, vedno pač mlajši od mene. Sedaj, ko sem jaz že čez 30 je seveda ta razlika v letih postala veliko večja, saj so mi še vedno najbolj všeč fantje med 16 in 18 letom starosti

Vprašanje:

- če nekako predpostavim, da so tudi tebi, tako kot večini, všeč mladi, kako je to potem v še starejših letih? Se kaj spremeni starostna meja fantov, ki so ti všeč in ali je sploh kaj možnosti, da se s kakšnim kdaj dobiš? Glede na to, da kar dostikrat vidim po takih in podobnih portalih da mladi fantje iščejo starejše moške mislim da vseeno tudi uspeva? Se motim?

daddy-son

- kako je kaj s poželenjem? Osebno sem mislil, da se bo pri meni z leti ta želja po seksu z mladimi fanti kaj umirila a moram priznati, da me včasih razganja še bolj kot v najstniških letih Wink

 

son-daddy

- te moški recimo štiredesetih let - se pravi, če si ti 60let so skoraj 20 let mlajši  privlačijo ali so za tvoje oči stari dedci?

- kakšeno je kaj tvoje, zrelejše razmišljanje o današnjih mladcih, se pravi fantih tja do 20 let? Meni se zdi, da se v dvajsetih letih ni spremenilo skoraj nič, razen to, da smo vmes dobili internet, ki jim je postal orodje spoznavanja, načeloma pa laži in prevar, ki ga mladi včasih  žal izkoristijo tako, da pokažejo svoje zgražanje, gnus in še kaj nad starejšimi tipi....?

Še kakšno vprašanje mladim fantom:

- hja, kar težko sploh zastavim vprašanje, ker se spomnim in to velja še danes, da si nisem znal predstavljati seksa s starejšim moškim. A vseeno, če se komu ljubi naj napiše kako besedo, dve, o lastnih občutkih, razmišljanje o tej večni temi starejši-mlajši. Mogoče bo to pomagalo razumeti prepad med generacijami. Vsaj malo.

 

Skratka, hvala že v naprej vsakemu, ki bo morda kaj prispeval v tej temi Foruma!

Lep pozdrav vsem, tako mladim, starim in seveda vsem vmesWink

 

Pri meni se je vse začelo z cimrom v srednji šoli, iste starosti. Bil je ok, skuliran, etc. ampak glavna stvar ki me je pritegnila so bile pokvarjene besede iz njegovih ust. Začela sva z "bratec-bratec", končala še na čem drugem poleg. In tako so porniči pri meni izgubili pomen, saj večkrat tega dela ne prikažejo in so po večini pumpanje neke ideologije, ki je že izrabljena (nekatere pornografske scene so dobesedno gledanje telenovele, če obstaja še besedilo pa je na ravni telebajskov).

In potem sem se menil s starejšim za srečanje. Dopisovanje je bilo kul, obljubil mi je fantazijo - prihajalo mi je že ponoči pred srečanjem. No na koncu je bilo eno veliko razočaranje, nič od zmenjenega. Zdrkal sem si ga tako, da sem si zamislil v glavi nekaj tretjega. Taka je bila izkušnja s starejšim kateri se je dobil z mano zato, ker sem bil takrat mlad.

Kasneje sem našel pa enega pri 43, s katerim sem počel vse te stvari kot z prvim. Sva večkrat na noč, rjuhe polne močefita. Vedel je podrejat in z njim sem dejansko prvič bil pasivec (še vedno sem kdaj, samo na tak način).

In to je moj pogleda na letno razliko - dokler najdeš neke skupne točke, ki vaju rajcata - potem je super. Imam jo zgolj za optimalno izkoristit "posteljno" situacijo, če kemija naredi še zadnji malenkostni korak.

Pri lažeh in zavajanju pa se lahko zgodi to kar se mi je pri prvem starejšem zgodilo - nikoli več. Zato sem alergičen tudi na take, ko si spuščajo dol leta. Prej ali slej se ujame in je vsega konec. Če si samozavesten, mislim da tega ni potrebno.

(hitro spisal, hujše napake so možne)

Mislim, da s tem ni nič narobe, če je obema všeč:

Young-older together...

LP

gorenc (nežno prijazen tip, ki išče mladega fanta...)

"When the going gets tough, the tough get going..."

Zanimivo, zanimivo,... Kolikor ljudi, toliko čudi,...

Nikoli si ne bi drznil karati točno določeno kategorijo ljudi, ki ima specifične želje.

Tudi sam sem, od kar pomnim, ljubitelj mlajši fantov. Nekako od 20. let navzgor. Fantje pod 20. leti, po mojem mnenju, nekako še niso dovolj zreli za kaj konkretnega  (bi nekaj pa kar ne upajo,..) ker verjetno še nimajo izoblikovane predstave o tem, kaj bi pravzaprav radi. So polni hormonov, v to ne dvomim, ki pa jih še ne upajo pretvoriti v realna dejanja. Morda se motim, ker osebno še nisem bil s fantom mlajšim od 20. let, toda pripravljen sem spremeniti mnenje takoj, ko bom imel izkušnjo, ki bo nasprotna zapisanim. Še starejši se obnašajo podobno. Največji problem je, po moji izkušnji, navezati stik z resnim mladim fantom med 20. in 30. letom.. Pravzaprav je v vseh starostnih generacijah pri navezavi stikov veliko neresnosti. Ne vem zakaj, ampak vsi bi očitno radi princa na belem konju. Ali pa je razlog v nas samih, ker nismo iskreni. Kako lahko pričakuješ uspeh, če pa že v osnovi nekateri poskušajo z lažjo ali prevarami vzpostaviti stik, potem pa upati na uspešno nadaljevanje?!? 

V mladem fantu iščem vihravost, mladostno energijo, spontanost, strast, urejenost, neporaščenost, predvsem pa vitkost,... ki se ob moji mirnosti, nežnosti, definiranem telesu, potrpljenju, resnem dojemanju mladega partnerja, čutu za poslušanje njegovih vsakodnevnih težav, razvajanju (večerje, savne, fitnes, smučanje, izleti,..)  in izkušenejši strasti, ko je ta potrebna, lahko dopolni v neponovljivo in enkratno izkušnjo. Prav je, da so mladi zahtevni, saj so v večini primerov tudi sami zelo urejeni, kar mi je še dodatna motivacija pri navezavi stika z njimi. Že od nekdaj me odvračajo neurejeni tipi, s pivskim telesom, poraščeni, zaraščeni, pa naj si bodo to mladi (kar mi je še večje razočaranje!?!), kot stari... In če človek v zrelih letih skrbi za svoje telo, se zna lepo obleči, verjamem, da bo tudi med mladimi bolje sprejet, saj se mora tudi na tak način dokazati, da je kljub nekaj razlike v letih sposoben strastnega razmerja, ker je mladosten in poln energije. Jp, točno tak sem jaz,..

Za boljšo ponazoritev, obožujem fante, ki so podobni tistim na slikah, kot jih imajo naši člani v svojih profilih; a-la: goran2, adis16, lukec92, alenfojkar75, matejmakovec75,... ipd. vendar pa več kot do add-a v svoj profil še nismo prišli,... hehe,..