Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Kondomi

Kje najdt kakšn uporablen nafilan kondom v Kranju?

Nejko lahko ti ga jaz nafilam če ga rabiš... kaže jezik

 

Kje najdt kakšn uporablen nafilan kondom v Kranju?

 fantazija ..)

ti ga js nafilam pa pošljem če hočeš :P

Zanimivo, da nekoga zanimajo odvrženi in nafilani kondomi v Kranju in njegovi okolici. Pač spoštujem to.

Za najmanj dva placa ti lahko povem jaz, kjer sem čisto po naključju naletel nanju. Z gorcem rad kolesarim po gozdovih v  okolici Kranja in občasno se zgodi, da na kakšnem skritem mestu naletim na katerega od njih. Ne morem ti zagotoviti, da ga je odvrgel fant, ki se je ljubil s fantom, ker to na njem ne piše  smeh  vem pa, da ga je zagotovo odvrgel moški, po uporabi, hehehe.

En tak plac je na Kokrici (Polica - na levi strani AC gledano v smeri od Jesenic proti Ljubljani), ob AC uvozu "Kranj Zahod", tam v gozdičku, ob krožni progi, kjer včasih z rolerji trenirajo tek smučarji tekači ali drugi rekreativci. ... Do te asfaltirane krožne poti pa vodi cesta ob kateri na obrobju gozda parkirajo ljudje svoja vozila, ko se zaradi ekonomičnosti vozijo z enim vozilom, svojega pa pustijo ob cesti. Ob tej krožni poti so najmanj trije skriti kotički, kjer se dobro vidijo kolesnice tam v noči parkiranih vozil, kar pomeni, da so kar obljudeni, na tleh pa polno ovitkov in napolnjenih kondomov.  

Drugi tak plac je tudi na Kokrici in sicer ob GSM antenskem stolpu, ki se nahaja skrit v gozdičku, ob cestnem nadvozu, na desni strani gorenjske AC, gledano v smeri Jesenice - Ljubljana, do tja pa vodi asfaltirana pomožna cesta, ki povezuje cesto Polica - Kokrica in se cca 200m pred gostiščem Dežman od nje odcepi na desni strani, vodi čez travnike in vodi do glavne ceste Polica - Kranj. Prav pod antenskim stolpom je dobro skrit fuk plac s polno odvrženimi kondomi, ki dokazujejo da se tam odvija zanimivo nočno življenje. 

Tretji tak prostor, poln kondomov, za katerega vem zanesljivo, ki pa je še bolj skrit očem in že v poznem popoldnevu zagotavlja mirne seksualne dejavnosti, bodisi v avtu ali zunaj njega, pa se skriva na koncu gozdne ceste, ki se odcepi desno od makadamske povezovalne ceste v smeri med krajema Spodnja Bela in Žablje.  Na koncu gozdne ceste, ki je v zelo dobrem stanju in ni bojazni za poškodbo avtomobila se skriva božanska jasa na obrobju gozda, ki nudi mir in ob jasni noči sanjski pogled na zvezdice, luno ipd.

Pa še bi lahko povedal za kakšnega, veliko jih namreč srečam med kolesarjenjem po gozdu,.  Sem ti kaj pomagal?!?

P.S.

Če še kdo ve za kakšne dober fuk plac na Gorenjskem, kjer se lahko v miru "poglobljeno pogovoriš" s kakim zanimivim modelom, se priporočam.

Kar škoda, da na Gorenjskem nimamo enega takega placa, kot ga imajo Ljubljančani za Savo v Črnučah. Baje, se da tam spoznati tudi zares kakega zanimivega modela, o tem da se stvari tudi konkretneje dogajajo, v smislu "poglobljenih pogovorov"  pa itaq že vrabci čivkajo,...  

   

Hvala ti ja ful si pomagu sam a je kje bliži Kranja pac d ful delč ud centra