Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Kako analno?

Pozdravljeni,

že dalj časa me zanima kako naj se pripravim na analni sex?

Torej kako očistiti ritko?

Zanimajo me vaše izkušnje in predlogi.

 

Hvala

Potrebni :))

Super vprašanje...., na netu sem sicer že nekaj iskal, pa nism nič pametnega našel. Upajmo da nam tu pomaga kak bolj izkušen tipček....

 

lp

Zanimivo vprašanje a kaj ko nihče noče sodelovati...

 

lp

Ja men tud to zanima zato ker sem že večkrat opazil če se z dildotom pol rata mal umazano je pa res da je dildo mel bolj izrazito glavco. Drgač če pa naredim klistir pol ni problema ma moraš mal. Jaz mam eno malo flaškico taoko mehko in potem v ritko sam mora biti wc školka blizu in potem opucaš pol pa ni problema. No zdej pa govorim ku kak profi pa tega nisem počel že lep cajt pa še dildota sem se mogu znebit škoda.

Pozdravljeni!

 

Po netu sem pogledal glede klistiranja in sem našel naslednji dve metodi upam da bo komu prišlo prav.

 

Kako se "sklistirati"

Vse pripomočke, ki jih potrebujete za ta postopek, imate v svoji kopalnici. Klistir opravite v kopalni kadi in sicer tako, da odvijete zgornji del tuša in ga odstranite. V rokah boste imeli cevko, a še preden jo uporabite, preverite, da curek vode ni premočan, temperatura vode pa primerna. Počepnite v kadi, cevko pa prislonite na anus. Fizikalne zakonitosti bodo poskrbele, da bo curek vode prodrl v notranjost in napolnil spodnji del črevesja. Količino vode kontrolirajte s počasnim štetjem do štiri, nato pa odstranite cevko in se postavite na noge. Naj vas opozorimo, da bo vsebina v vaših prebavilih silila na prostost, vendar morate biti potrpežljivi. Čeprav vas bo močno tiščalo na veliko potrebo, se osredotočite na dihanje, saj boste tako lažje preusmerili misli od odvajanja. Dlje časa boste zadržali vodo, bolj temeljito se boste očistili. Potrpite približno tri minute, nato pa brez zadržkov izpraznite vso vsebino v školjko. Postopek lahko še enkrat ponovite, vendar pri drugem poizkusu prištejte le do tri in takoj izpraznite vsebino.

 

ali

 

Klistiranje s kavo (skuhamo turško kavo in sicer iz 1 litra vode in 3 žlic eko kave, ohladimo na 37 stopinj se klistiramo) je posebno doživetje, še posebej, če ne pijemo kave ali pravega čaja. Kofein iz kave namreč preko črevesne stene pride do črevesja, tam razširi kapilare in očisti jetra.

 

L.p.

krste

 

res čudno vprašanje. v vsaki lekarni dobiš pripomoček za klistiranje. stanje cca 1o eu. zraven so navodila za uporabo. naj ti ne bo nerodno, nisi ne prvi ne zadnji, ki je ali bo kupil ta pripomoček.

lp on veliko užitka

meni pa se ne zdi prav nič čudno vprašanje. Prej zanimivo. Verjetno Miha ve da se da kupiti pripomoček zanima ga vsaj jest tako mislim, kako to počnejo ostali tipčki.

 

Jaz to naredim kar s pomočjo tuš cevke. Napolnim ritko z vodo, grem na wc, napolnim z vodo , grem na wc.... 3-5x ponovim in je ok.

 

Poleg tega mi ni bilo potrebno misliti kam naj doma skrijem pripomoček za klistiranje, ker bi mal težko razložil zakaj ga rabim...

 

lp

 

Mayki

Super ste, hvala za predloge in namige.

 

lp

Potrebni :))

anonimen................en dan sem prijavljen pa sem uvidel dfa si navadno gobcalo brez veze o ičemiu

@Matejj člana "Anonimen" ni več na portalu.
Portal zadrži Forum in Blog objave tudi ko nek član izbriše svoj profil, le lastništvo se spremeni iz imena uporabnika ki je objavil v "Anonimen"...

Samo tako v vednost.

LP

"When the going gets tough, the tough get going..."