Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

Diskretni gay dogodki

Si naveličan teh neučinkovitih spletnih zmenkarij in si želiš le diskretne avanturce, ali spoznati nekoga za redna srečanja? Jaz tudi, zato sem se odločil organizirati redna diskretna srečanja za gaye v Ljubljani in okolici, v kratkem pa tudi v Mariboru.

Kako deluje? Preprosto, diskretno in učinkovito. Vsak teden (v petek ali soboto zvečer,v naravi) se dobimo na diskretnih srečanjih in se zabavamo v popolni diskretnosti. Brez nepotrebnih predstavitev ali debat, saj smo vsi tam le zaradi sprostitve. Udeleženci prejmejo točna navodila glede lokacije in časa, posebnost pa je tudi signal, oz. način, kako pokazati interes po "zabavi" z nekom, ki ti je všeč, brez debate. Preprosto povedano, diskretna zabava brez nerodnosti ali pomot.

Če te zanima, mi prosim pošlji sporočilo na: slogay28@gmail.com in počakaj na pravočasno obvestilo o dogodku. P.S. Cena mesečnega članstva je 9.99 eur in krije 4 dogodke na mesec, kar je zelo malo glede na učinek, mar ne? Torej, vljudno te vabim, da se nam pridružiš in preženeš dolgčas ob vikendih.

Ta srečanja so nastala zaradi iskrene želje omogočiti gejem hitro in učinkovito zabavo v diskretnem okolju, zato upam, da se vidimo. Tudi jaz bom tam:) Lepo se imej in veliko sreče pri spoznavanju ti želim!

matej2.jpg261.2K44 ogledov

Mene zanima

Me zanima ... Bo kaj v kratkem v Mariboru?