Join or Login
 
Forumi  ›  Gay zadeve  ›  Vse kar ste vedno hoteli vedeti
 

širjenje analne odprtine

če ima kdo izkušnje,naj mi pove,če se analna odprtina pri večkratnem sexu kaj odpre-razširi

če daješ po več letih skoz kej v rit večje od 4 cm postopoma se jaz sem dal nsjvečje 7 cm tko da je šlo 5 cm brez problema not pol k sem nehal k sem si gleženj zjebal pa 2 let nisem je pa že 4 cm boleče

Se širi. Če se pa rad igraš z ritko, jo pa lahko sam razširiš z raznimi pripomočki. Jaz lahko vanjo spravim 1.5l flašo :)

Tako kot povsod, tudi pri navajanju na analni sex velja, da vaja dela mojstra.

Predlagam ti, da si kupiš analne čepke in analni lubrikant. Čepki so navadno v kompletu po trije, s  tremi različnimi premeri, tako da trening začneš najprej z najtanjšim, ko se navadiš tega, pa nadaljuješ z debelejšim. Super je, če si omisliš tudi analni lubrikant, ker je penetracija tedaj popolnoma neboleča, čepek kar zdrsi v ritko. Vse se da kupiti preko interneta, trgovci ti naročeno lepo diskretno zapakirajo v paket.

Če ti je kljub diskretni dostavi nerodno naročiti opisane izdelke, se da vse nadomestiti tudi z alternativnimi predmeti, ki jih najdeš v gospodinjstvu, le malo iznajdljivosti je potrebno. Namesto plastičnega čepka si lahko pomagaš z ročajem izvijača, oblečenega v kondom, banano oblečeno v kondom, korenčkom (ki so tudi različnih debelin in dolžin), namesto analnega lubirkanta pa uporabiš slino, svojo spermo, jajčni beljak, vazelin ipd. Rešitev je veliko, le znajti se je potrebno in paziti na osebno higieno!

Srečno pri širjenju rike in zdravem analnem uživanju!

ANALNI ČEPKI.jpg16.2K28 ogledov