Join or Login
stari
 
Post view

stari

Prav prijeten klepet je bil, tisti najin prvi na Avanturah. Podobna starost, pisal je inteligentno in odprto. Tudi jaz sem bil odprt in odkrit. Malo sva si opisala dosedanje izkušnje in povedal sem mu, kot tudi on meni, da naju navaden fuk ne zanima, da pa bi se igrala, kar koli...... Leta podobna mojim, živel je sam v manjšem stanovanju sredi mesta, imel je nekaj igračk itd., itd. Dogovorila sva se, da pridem k njemu in, da prvič igrava po njegovih pravilih, potem bova pa že videla, kako naprej....

Očiščen, kot je velel, sem pozvonil pri vhodnih vratih v stavbo, se povzpel z dvigalom v III. nadstropje 2. vrata na levi so bila priprta. Počasi sem jih odrinil in vstopil v majhno predsobo. Bilo je mračno. Ob steni sta stala dva stola. Na prvega sem zložil svojo obleko, pokleknil, si nadel masko za oči, ki me je čakala na drugem stolu in si nataknil usnjene manšete za noge in roke, kot mi je naročil v pogovoru. Postavil sem se na vse 4 in čakal.

Ko se je približal, sem v nosnicah začutil prijeten vonj po vodici po britju in po tobaku za pipo. Začutil sem njegovo roko na laseh, ki me je potegnila počasi naprej. Pod koleni sem čutil mehko preprogo. Ustavil se je in mi velel, naj se uležem na ležišče. Bila je kar visoka miza, zdelo se je, kot masažna, pogrnjena z mehkim frotirjem. Vodil me je za komolec tako, da sem lahko zlezel na mio, se ulegel na hrbet in obmiroval. Slišal sem le klik, ko je pripel manšeto na roki z nekim karabinom na mizo, pa drugo roko in prav tako nogi. Nogi sta bili razmaknjeni, roki sta deloma viseli iz mize, manšete pripete. Zaznal sem njegov vonj, prijeten, ko se je približal mojemu obrazu. Pojma nisem imel, ne kako zgleda, ne kakšen je, razen opisa, ki ga je dal na netu.

Njegova roka je bila mehka, srednje velika, ko je drsel po mojem licu, laseh, vratu, ramenih.... Prijel me je pod pazduho in stisnil, zaril prste v mehko tkivo pod pazduho, pa pod drugo, mi dobro stisnil prsne mišice, da je zabolelo in se nasmehnil, rekoč:  "V redu bo !" Čutil sem vzburjenost, mešanico strahu, pričakovanja, rahle bolečine... Adrenalin je krožil po mojih žilah in ud se je počasi polnil. Začutil sem njegova prste na  mojih bradavicah. Poigravali so se, kot da jih hočejo prebuditi. Bradavice mi sicer kar hitro postanejo trde, če sem vzburjen in to ga je navdušilo. Prijel je vsako z dvema prstoma in ju začel počasi stiskati. Malo je premaknil prste, kot bi ju hotel vrteti in povečeval je moč stiska. Adrenalin je pričel krožiti hitreje, ko je iz prijetnega ugodja nastala najprej rahla in vse bolj naraščajoča bolečina. Nisem hotel pokazati, da mi paše niti obratno. Obrnil je bradavici, ju še bolj stisnil in počasi pričel vleči navzgor. Še vedno mi je bilo prijetno, čeprav je kar bolelo. Podobne bolečine sem bila navajen in me je vedno vzburjala, tokrat še bolj, ker so bili prsti, kot da so izurjeni za takšno početje. Godel je: "Pravi si mi ti, pravi..!"  Še močan stisk in obrat in spustil je bradavici. Otipaval je moje mišice na prsih, jih stiskal, masiral....  Njegovi roki sta zdrsnili ob rob trupa in otipavali moje tricepse, pa navzdol proti bokom. Otipavanje mojih dimelj ( žgečkalo me je ), pa trebuha. S pritiskom na spodnji del trebuha je vprašal: "Je mehur poln?" pokimal sem, saj je vendar naročil, da moram priti s polnim mehurjem.

Zdaj je ena njegovih rok zdrsnila na moj penis, ki je bil že dodobra prekrvavljen. Cela roka ge je objela in počasi stiskala. Prsti so našli kanalček pod deblom, uretro, in pritisnili ter se pomaknili počasi dol in gor, z dobrim pritiskom, ki sem ga čutil na sečnici. Potem je pritisk popustil in dva prsta sta objela glavico ter počasi pričela vleči kožico navzdol. da je glavica pogledala ven, vsaj tako se mi je zdelo. Občutek se je okrepil, ko je bila kožica že dobro zategnjena navzdol, a so prsti še vedno drseli počasi navzdol in bolečina pri zategovanju je naraščala. Malo sem se sicer zbal, da mi bi pretrgal uzico pod glavico, vendar je vedel, koliko lahko. Bolečina mi je pasala in še vedno nisem dal nobenega znaka, razen, da je moj korenjak postal če trši, ker je potrdil tudi s svojim odobravajočim mrmranjem. Prsti so držali kožico dobro zategnjeno, ko je s prsti druge roke prijel mojo glavico in jo pričel stiskati. Prav čutil sem, kako se mi odpira odprtina na vrhu glavice. S takšnim pritiskom je gotovo stisnil vso kri iz glavice. Popustil je in naslednje, kar sem čutil je bil njegov oslinjen prst, s katerim je drsel po spodnji strani glavice, gor in dol. Sedaj je že nastala nevarnost, da tale moj junak eksplodira, a je zdržal. Tudi stisk prstov druge roke je malo popustil, začutil pa sem drsenje prstov po spodnji strani mojega debla. Ob roki sta prispeli in prsti vsake so počasi prijeli vsak svoj jajček, ga malo potegnili stran od debla in počasi stiskali. Zelo izkušen prijem, saj mu nobeno od mojih mod ni ušlo ali zdrsnilo. Pritisk se je povečeval in ni odnehal, dokler nisem začutil že bolečine v spodnjem delu trebuha. Še vedno mi je bilo všeč in nisem pokazal nobenega znaka neugodja, moj mali pa tudi ne. Čutil sem le kapljico, ki je zdrsnila iz luknjice na glavici in počasi mezela navzdol.  S prsti ene roke je objel moje prašnike, tesno prijel, malo zavil in pričel zapirati roko, ki je stiskala ti dve moji žlezi. Bolečine tokrat nisem čutil, saj me je dobro držal pod jajčki. Pričel je vleči k sebi, dokler ni celo moje telo pričelo drseti navzdol. Tu je prenehal vleči in s prstom pritisnil na sredino, med obe žlezi. To pa je zabolelo in malo sem se zdrznil, on se je pa rahlo nasmehnil.

Roki sta potem drseli po notranji strani stegen, otipavali mišice, koleni, pa vse do prstov na nogah. Zadovoljno je nekaj brundal, ko mi je odpel karabinčke na rokah in nogah in mi velel, naj se obrnem na trebuh. Spet je zapel karabinčke na manšetah in otipal sem dve rinki, ki sta bili pritrjeni na spodnji del mize. Velel mi je, naj dvignem zadnjico in pod trebuh mi je položil nekakšen valj in trde gume, oblečen v frotir, kot sem čutil, da je moja zadnja plat kar dobro štrlela v zrak.

Drsenje po hrbtu je bilo izkušeno, roke so zaznale vsako mišico, lopatici, vretenca.... Prst je zdrsnil po sredini sedala, mimo luknjice in se ustavil nekje na sredini med modnikom in anusom. Tak se je pritisk na mojo sečnico povečeval, pridružil se mu je še en prst, pa še eden. Čutil sem naraščajoče ščemenje v moji prostati in polni mehur se je tudi pričel oglašati. Boleče je bilo, ko je moj ud upognil nazaj, ko mi je segel pod trebuh. A videl je, da je pretrd za takšen položaj, zato ga je spet spustil, da se je vrnil v prejšnji položaj, ko je gledal v moj popek.

Sedaj sta obe roki zgrabili ritnici in jih pričeli gnesti in potem ju je z obema rokama razširil, res dobro razširil in nekaj časa držal tako. Ko se je naužil gledati mojo sveže obrito analno odprtino, je ena roka spustila ritnico in oslinjen prst je začel drseti okoli mojega anusa, dokler se ta ni sprostil in mu dovolil  res počasi in z občutkom vstopiti v kraljestvo, k je bilo sicer napolnjeno z neugledno vsebino, preden sem ga doma res dobro opral. Pst je prodiral počasi, se vrtel in otipaval notranje stene moje danke, dokler ni zatipal drobnega mehurja in počasi pričel krožiti po njem z vedno večjim pritiskom. Draženje prostate me je vedno zelo vzburjalo, seveda tudi tokrat. Srednji prst, vsaj po dolžini sodeč je bil ta, je zamenjal s palcem in me prijel za trtico z obeh stani - od znotraj in od zunaj ter me mal privzdignil.

Spet so škljocnili karabinčki in spet mi je velel uleči se na hrbet. Sedaj sta bili nogi bistveno bolj narazen in moja glava je visela čez rob mize. Nekakšen voziček je potegnil k sebi, na katerem je imel verjetno različne igračke. Najprej sem začutil, kako mi v zadnjico vtika čepek. Ni bil prevelik, ravno pravi, da sem ga čutil kar dobro. Naslednje dejanje je bilo, da mi je spet potegnil kožico nazaj in mi z nečim umival glavico. Roke je imel sedaj v gumijastih rokavicah, ko sem začutil, da mi stiska neko stvar v sečnico skozi glavico. Kasneje sem ugotovil, da je bil to neki anastetik z vazelinom. Čutil sem gumijasto cevko, ki je počasi prodirala v moj penis, rahlo bolečino, ko je prodrla v mehur in ta se je pričel, v moje veliko olajšanje, prazniti. Nikamor ni teklo, torej je moral meti na koncu cevke pritrjeno vrečko. Ko sem začutil, da je mehur prazen in da je pričel odstranjevati tisto cevko, me je spet malo zapeklo, ko je cevka zapustila mehur in se potem docela umaknila iz sečnice. Zamenjal jo je hladen, kovinski vtič, ki je segel nekje do tretjine uda v notranjosti, nato pa je tesna objemka ali rinka objela mojo glavico in zdrknila pod njo ter se tako učvrstila. Bral sem že o teh moških "deviških pasovih", videl ali čutil ga nisem pa še nikoli.

Spet je prijel oba moja jajčka in okoli mošnje tesno navil in zavezal neko vrvico, katere konec mi je dal  med zobe. S celo roko je nekajkrat pobožal tako nastalo bulo med mojimi nogami, ki jo je vrvica med mojimi zobmi vlekla navzgor in nato nekajkrat rahlo udaril z dlanjo po njej. Potem sem ga čutil, kako je stopil k moji glavi, ki sem jo skušal držati navzgor, a mi je vedno znova padla v praznino za mano. Z eno roko mi je podprl glavo. Druga roka je drsela po mojem telesu, po prsih, trebuhu, vse do mojega uda in nazaj. Čutil sem , kako se mi približuje njegov obraz.

Izredno prijeten in nevsiljiv vonj vodice po britju, gladko obrita koža se me je dotaknila in njegove ustnice sem začutil na svojih. Malce vlažne, brez zadaha, najprej rahel, potem vse bolj zahteven poljub. Sesal je mojo spodnjo ustnico, objel s svojimi ustnicami moje in jih sesal, mi prodiral z jezikom globoko in vabil moj jezik v svoja usta, odločno. Najini poljubi so postajali vse strastnejši, vse bolj mokri. Njegov ugriz v mojo zgornjo ustnico je bil prijeten. Vtaknil sem svoj jezik še globlje vanj, ko ga je prijel z zobmi in malo vlekel, pa spet spuščal nazaj in mu sledil s svojim jezikom, ko so se ustnice le odpirale, malo manj, pa spet malo bolj široko in sprejemale ter oddajale strastne poljube. Njegova roka je drsela po mojem telesu, sem ter tja naredila kožno gubo in jo stisnila, da sem se zdrznil, kar ga je spodbodlo k še bolj strastnemu kontaktu najinih ustnic.

Potem je spustil moje ustnice in glavo, da je zdrsnila nazaj. Nenadoma sem na levi bradavici zaznal močno bolečino, ko mi je pripel ščipalko nanjo. In sledila je seveda še desna, prav taka ščipalka, ki je zajedala v trdo, otrdelo kožo mojih bradavičk in mi povzročala, sladko bolečino. nekajkrat je še malo potresel ščipalki, nato pa je dvignil mojo glavo in začutil sem na ustnicah glavico njegovega uda. Velika, popolnoma gladka, okusna, drhteča. Sladka kapljica na koncu glavice se je razlila po mojem jeziku, ko je ud začel prodirati globlje. Nežno sem ga obliznil po spodnjem delu in ga nežno sesal. Ud pa se je premikal, kot da hoče še globlje. Začutil sem prvi udarec z bičem po trebuhu in odzval sem se z močnejšim sesanjem, kar je izzvalo seveda nov udarec. Vsak nov udarec biča, moral je biti tak z več repi in z utežjo na koncu vsakega repa, ki je zapekla, ko je z veliko hitrostjo zadela ob nežno kožo trebuha, je izzval močnejše sesanje in hitrejša kroženje jezika. V določenem trenutku je bič odložil. Potegnil pa je vrvico, ki je bila privezana za mojo mošnjo. Močno jo je potegnil navzgor in nato sem začutil udarec po jajčkih. Ni bil močan, ni bil hud, pa vendar so bila jajčka že tako občutljiva, da bi lahko vpil pri vsakem udarcu. Kasneje sem videl, da je bil to loparček, na dolgem držalu, obložen z moltoprensko gumo - kot lopar za namizni tenis, le pol manjši. Seveda sem po teh udarcih pospešil svoje gibanje jezika okoli njegove glavice, na pod njegovo glavico, sesanje, poskuse prodiranja v luknjico na njegovem penisu, skušal sem ga dobiti še globlje in sem dvigal glavo.....

Bil sem čisto na koncu. Celotna scena, zavezane oči, pripete roke in noge, bolečine v modih, na trebuhu, na bradavicah, njegov okusni ud v mojih ustih so mojo občutljivost približali vrhuncu. A tu je nehal. Odložil je tisto stvar, s katero je nežno tolkel po mojih jajčkih, odpel je ščipalke na mojih bradavičkah, izvlekel svoj penis iz mijih ust in me začel za obema rokama božati in mi masirati moj torzo ter me poljubljati. Videl in vedel sem, da je tudi on zelo blizu vrhunca. Odstranil se je, mi zabil svoj ud globoko, prijel moji bradavički in ju pričel divje stiskati, vrteti in vleči, zraven pa je nabijal v moja usta, da me še v ritko ni nihče tako nabijal. K sreči je imel enakomeren ritem, da sem ujel ritem dihanja in požiranja. Bolečina v bradavicah me je blazno vzburjala. Včasih mi je prišlo samo od stiskanja bradavic, zato je bilo toliko težje zadrževati se še z njegovim trdim penisom v ustih.

Ko je eksplodiral vame, je bil njegov ud globoko v meni, čutil sem njegova jajčka na nosu in spodnji ustnici in njegov curek je zdrknil po mojem grlu, ne da bi ga okusil. Ko se je to zgodilo, sem mislim, da mi bo odtrgal bradavički in istočasno so se moja jajčka skrčila, čutil sem prostato, kako se stiska. Moja sperma ni mogla tako hitro ven iz mene, saj je bil v meni zatič v glavici, kipa je imel luknjico in sperma je počasi špricala ter podaljševala moj orgazem v neskončnost.

Odpel je moje manšete na rokah in nogah, mi nežno odstranil čepek v ritki, odvezal jajčka in počasi odpletal vrvico, da kri nebi prehitro prišla v moda. Pomasiral je moji bradavički, kot bi ju hotel pohvaliti, da nista počili pod njegovim pritiskom. Pustil je, da sem se udobneje namestil in mi snel prevezo z oči.  Noge so se mi tresle od silnega napora, držal sem svojega korenjaka v roki in ga počasi masiral, ker je bil občutek orgazma še vedno tu. Objel me je in poljubil in rekel: " S teboj bi se pa še in še rad srečaval!" in odvrnil sem mu: "Tudi jaz s teboj!".

Ob srkanju dobro ohlajenega chardonaya sva potem gola sedela na kavču, glasba je igrala v ozadju, od časa do časa sva se dotaknila... Imel je lep obraz in zelo ohranjeno postavo, raven ud, okoli 18 cm, kar debel z veliko glavico in velika, viseča jajčka - vse sveže obrito. Počasi sva se umirjala in debatirala, kaj vse bi lahko v bodočnosti še počela. In počneva...... Glavno je, da ni navaden fuk, sva se oba strinjala, ko sem ga v zgodnjih jutranjih urah zapuščal. Ko sva se objela za slovo, si ni mogel kaj, da mi nebi z roko šel pod srejco in me  še enkrat močno uščipnil za bradavičko, jaz pa sem zdrsnil pod njegovo haljo in sprehodil kožico na njegovem, še vedno ne čisto uspavanem luliju, nekajkrat gor in dol. Čisto malo je manjkalo, pa bi stvar ponovila kar takoj.........

01.11.2014 2 2933
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  numen8: 
   

  To pa je tisto doživetje, ki si ga želim.........lepa zgodba.

   
   30.03.2015 
  0 points
   
 •  gorenc: 
   

  Poleg tega da je zgodba zanimiva je napisana v lepi slovenščini (le še "nebi" bo treba pisati narazen  = "ne bi" pa bo mežik.

  Obetavno!

   
   01.11.2014 
  1 point
   
Post info
01.11.2014 (1842 days ago)
Gay
Rate
1 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (1 posts)