Join or Login
janko36
 
Post view

janko36

Večkrat sem ponoči v službi in brskam po raznih straneh, kjer se da dopisovati moškimi. Kadar koli se logiram, upam, da bo nekdo iz kraja kjer delam, ali pa vsaj od kje blizu. Da bi lahko prišel do mene, kjer bi ob kavi, lahko kakšno rekla iz oči v oči. Seveda bi bil to samo uvod v..

Sedela bi blizu drug drugemu. Se "nehote" mimogrede dotaknila z nogo, roko, se zalotila kako pogleda uhajata v mednožje, kjer nabrekla uda komaj čakata, da prideta iz oprijetih boksaric. Poskušala bi se pogovarjati čimbolj sproščeno in v pričakovanju kdo bo naredil prvo potezo.

Roko bi ti položil na stegno in zdrsel v napeto mednožje. Vstala bi. Počepnil bi pred tabo, ti začel odpenjati hlačni pas, gumb, zadrgo, ovenem pa poskušal umiriti svoj srčni utrip. Iz neposredne bližine bi skozi spodnjice začutil toploto tvojega korenjaka. Nežno bi ga pobožal, pogrizljal, prijel za polna jajčka.

Vstal bi in se zravnal, tako bi ti lahko odpel pas še meni. Slekla bi se in gola obstala dotikajoč se samo s svojima napetima, trdima kurcema. Prijel bi ju skupaj, ter pričel počasi drkati. Ti bi se vsedel nazaj na barski stolček, jaz pa bi se sklonil v tvoje mednožje in obliznil utripajočo glavico. Z jezikom bi se sprehodil do jajčk, jih polizal, nato pa ga vzel v usta. Mmmm, po doglem času bi ga spet fafal.

Zamenjala bi se. Čutim tvojo toplo sapo na svoji glavici, tvojo roko, katera se igra z jajčki, drka in pripelje glavico varno v usta. Božam te po glavi medtem, ko ga slastno požiraš. Začutiš, kako začnejo utripati žile, veš da mi prihaja, vendar ne odnehaš dokler na zaslišiš pritajen stok iz mojih ust. v ustih pa toploto izbrizgane tekočine.

Pokleknem. Tvojega poščim samo z usti in se nanj prisesam. Držim te za rit, ti pa me z nežnimi sunki nabijaš v usta. Sprva počasi nato pa čedalje hitreje dokler.....Mmmm nektar moškosti.

Vedno v pričakovanju se prijavim na strani, kjer bom srečal nekoga za....

janko36 02.07.2015 0 2306
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Post info
janko36
50 y/o Man
02.07.2015 (1600 days ago)
Gay
Rate
1 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (1 posts)