Join or Login
ZAČETKI
 
Post view

ZAČETKI

Že ko majhnega so me zanimale zgodbice o gayih, ki so bile objavljene v raznih erotičnih revijah. Vedno sem se zamišljal, da sem sam eden od teh moških. In tako sem enkrat s svojim sosedom Andrejem enkrat listal eno od teh revij, kjer se je on ustavil na eni od teh zgodb in gledal slike. Sčasoma sem ga videl, da si ga drka čez hlače. Začel sem ga zafrkavat, ker sem vedel, da ima punco prav tako kot jaz. Takrat mi je dal prst na ustnice in rekel, kaj ko bi si ga en drugmu zdrkala. Nisem mu nič odgovoril samo sem ga gledal v oči. Nisem se niti zavedal, da je moja roka že bila med njegovimi nogami. Takrat je on dal svojo roko v moje hlače in se nasmejal, ko je videl, da mi je že trd.

Ustavil sem ga in predlagal, da se oba slečeva. Hitro sva bila oba gola in en drugemu gledala kateri ima več dlak med nogami, ker sva oba imela 15 let. Takrat je počepnil mi ga primil in počasi začel drkati. Ni ga dogo drkal, temveč se je približal s svojimi ustnicami in mi ga poljubil, nato pa še začel lizati. Za trenutek sem ga ustavil in ga vprašal kaj dela saj sva se zmenila, da si bova samo drkala. Takrat me je porinil na tla in rekel naj bom tiho in uživam. začel mi ga je lizat od jajčk do glavice. Čutil sem, da ne bom dolgo zdržal kar sem mu tudi povedal. Takrat pa da je dal v usta dvakrat trikat potegnil in več nisem zdražal. Napolnil sem mu usta. Količina sperme ni bila velika tako da je vse pogoltnil. Vprašal sem ga kakšen je okus in občutek, pa mi je odgovoril, da sem zdaj jaz na vrsti, da poskusim in bom takrat vse zvedel.

Vlegel se je zraven mene sam pa sem imel njegovega že v roki in ga počasi drkal. Počasi sem se približal njegovemu in ga sramežiljivo poljubljal. Takrat mi je dejal, da si ga dam v usta. Nisem ga tako poslušel temveč sem ga prej lizal po glavici. Takrat sem ga prvič dal v usta in sicer samo glavico. Postopoma sem ga imel vse več v sebi. Slišal sem ga kako je vse bolj globoko dihal. Naenkrat mi je porinil glavo da sem ga imel skoraj celega v ustih in špricnil direkt v grlo. Ob tem sem imel mešane občutke, toda bilo mi je všeč. Na koncu sva se vlegla eden zraven drugega. Videl sem, da ima še malo sperme na bradi in sem mu jo obrisal ter si dal v usta. Takrat me je še poljubil in dejal, da bova morala to še kdaj poskusiti. Strinjal sem se...

marko999 10.12.2013 1 5742
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  gorenc: 
   

  Lepo, super sta se imela, lepi začetki. Sta po strinjanju o ponovitvi to potem tudi izvedla al je ostalo le pri enkratnem uživanju in spoznavanju?

   
   10.12.2013 
  1 point
   
Post info
marko999
37 y/o Man
10.12.2013 (2169 days ago)
Gay
Rate
3 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (4 posts)
Tags
Empty