Join or Login
Vroče za Savo
 
Post view

Vroče za Savo

No, pa začnimo z mojo prvo zgodbico, ki je resnična:)

Zadnjič sem šel zjutraj s kolesom za Savo, kot del treninga. Med kolesarjenjem sem se malce ustavil, ravno ob bregu in se želel odpočiti. Kaj kmalu sem zagledal par tipov, ki so se sprehajali naokoli in gledali, če je kdo za kako akcijo. "Zakaj pa ne, živiš le enkrat", sem si rekel in začel lepo gledati enega izmed njih.

Hitro me je opazil, prišel do mene in me pozdravil. "Kako si kaj, imaš kaj časa?" je vprašal in gledal mojo zadnjico. "Morda", sem odvrnil in tako je stekel kratek pogovor. Kmalu sva ugotovila, da nama postaja vroče, zato je predlagal, da greva nekam bolj na samo, v senco, v zavetje dreves. Tako sva po nekaj minutah prišla na skrito jaso, kjer me je začel božati najprej po hrbtu in zadnjici, kmalu pa tudi po sprednjem delu. Hitro mi je postalo vroče in pričel sem vzdihovati "sleci me in si me vzemi".

Res ni izgubljal časa, zato me je hitro slekel in postavil na vse štiri. Odpel si je hlače, pokleknil za mano in mi ga porinil od zadaj z vso močjo. Imel je precej velikega, zato sem proti svoji volji stokal od naslade, pomešane z malce bolečine, vendar je bilo tako prijetno. Tako me je porival čedalje hitreje in končno mu je prišlo z glasnim vzdihom.

Bil sem že rahlo izčrpan od vsega, vendar zadovoljen. Ko sva opravila, sva se oblekla ter zmenila za naslednje srečanje. Od takrat sva se dobila še nekajkrat in vsakič je bilo bolje. Nauk te resnične zgodbice pa bi bil: poskusi, saj živiš le enkrat.

Pa lep pozdrav do naslednjič:)

10.04.2013 1 4280
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  gorenc: 
   

  Super, hot zgodbica, se veselim naslednje Wink

   
   10.04.2013 
  0 points
   
Post info
10.04.2013 (2409 days ago)
Rate
2 votes
Actions
Recommend
Categories