Join or Login
Večno iskanje
 
Post view

Večno iskanje

Kako to, da vsi na vse mogočih straneh iščemo tipe, pa nihče nič ne najde - vsaj velika večina ne kakor mi je iz raznih četov sedaj nekako prikazano. Skoraj vsak s katerim sem se pogovarjal preko neta pravi, da nič ne najde.

Vsi tako nesrečni ali vsi tako preplašeni??

 

12.06.2012 3 1537
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  marck: 
   

  Vsak, je vreden svojega življenja,samo, da ga dobro izkoristi.kolikor se,da.Nobeden od nas ne bo večno mlad,zame osebno ni važno koliko je tip star samo, da ima v glavi pošlihtani, je pa res, da, če iščeš tipa za dalj časa ne samo za avanturu nekam poniknejo. Pa ne pozabimo, da bomo vsi nekoč stari 70 let, če nam bo to usojeno,da dočakamo pa, da nekateri  tukaj  gor tega ne pozabijo.Pa vsem nam tukaj gor želim velki pristnih stikov.

  Pa lep pozdrav.

   
   30.09.2012 
  1 point
   
 •  krokodilcek: 
   

  Obema po malem dam prav. Seveda se ne strinjam s tem da so tipi 40ih 50ih let za staro šaro, ker niso. Sami pa si delajo velik škode z včasih pretirano vsiljivostjo....

  Mladi pa smo mladi in mislimo da bomo večno mladi in zato pol kdo (npr. krste) v tem upanju tud mal zavozi....; Je pa res škoda da po objavi in ko le-ta ne naleti na odobravanje zadevo umakneš....; Ja čemu pa pol služi ta Blog, če ne ravno temu da napišemo svoja mnenja.

  lp

   
   16.08.2012 
  0 points
   
 •  Boylover: 
   

  Bravo Lover.

  Se strinjam da mora človek stati za svojimi besedami.

  In res je Krste, mladost mine in to zelo hitro, ne zapravi si starosti, ki pa traja zelo dolgo. Pri tvojih letih si za tipčke 16ih let že kar star veš...??

  lp

   
   16.08.2012 
  1 point
   
Post info
12.06.2012 (2714 days ago)
Rate
1 votes
Actions
Recommend
Categories
Tags