Join or Login
Slovenci in web gay scena
 
Post view

Slovenci in web gay scena

Moji dragi pedri, pedrčki, gayi, napol-pedri, pa tisti, ki še ne veste a bi bli pedri al rajš ne:

Zadržujem se, res se zadržujem, vsak dan, vsako uro in z vsako vašo objavo v Klepetalnici posebej,... ampak, ne in ne, ne odnehate!!

 

Takole je dragi moji, zgoraj našteti:

 

Povejte mi, ali resnično niste sposobni napisat popolnoma nič drugega kot kraj, /mesto/vas/zaselek/lokacijo grmovja/, kjer bi se v danem trenutku radi poseksali??

Pa pič.. vam ma......, portal, ki je namenjen nam, gay populaciji, poneumljate do obisti. Slovenski Gay portal, ki ga imamo za nas, od Boga drugače "naštelanih" z namenom, da imamo končno na spletu nekaj, neko skupno točko, namenjeno prav nam, vsi s tem abotnimi objavami fuk krajev v Klepetalnici razvrednotite namen Portala do konca!!!

Najbolj zanimivo je to, da velika večina str8 folka vedno govori, da so "uni pedri res full intelegentni....." Aja, si rečem, ma ne me jebat, a res??

Ammmm, v kerem smislu pa?

A v naštevanju krajev, kjer bi se pofukali, podrkali, pofafali, pošlatali, ... you get the point hopefully???

Mislim, fantje, dedci itd., pa djte no, a mislite , a resnično mislite, da je Klepetalnica namenjena temu, da napišete ime kraja, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza za fukarijo? 

In na koncu se vsi skupaj čudimo, zakaj za vraga, nas, geye, nihče ne jemlje prav čisto zares.....; Jebentiš, radi bi imeli zakon, ki bi nam, pedrom, omogočal enake pravice kot strejtom....

Ja pol se pa vsaj na javnih klepetalnicah začnite vesti kot se vedejo strejti.

Ne. Ne razumem vašega vedenja tu na portalu in mislim, da ga nikoli ne bom razumel. In najpomembnejše je to da se ne bom več trudil razumeti kretenizmov!!

Upam, da je vsaj 1, 2 , 6, 14, 23..., članov, približno razumelo ta moj zapis. Močno verjamam, da ga 90% članov ne bo niti prebralo, ali razumelo....

Objavil sem ga tu na Klepetalnici, objavil pa ga bom še na Forumu in na svojem Blogu, če bi ga slučajni kdo od članov želel komentirati, v kar pa sicer globoko dvomim

kajti, komentarji, konstruktivni komentarji in predlogi o delovanju/izgledu itd. slovenskega gay portala..., vendarle presega, močno presega, trenutne vrhunce udejstvovanja

članov portala:  naštevanje slovenskih fuk krajev...

 

Fact: Complete loss of confidence in the fags, Slovenian fags

gorenc 13.01.2017 16 2213
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  Anonymous: 
   

   

  Sex je super. Zabava v izbrani družbi je super dogodek. Imeti prijatelja, na 

  katerega se lahko nasloniš je nekaj najlepšega. 

   

  Tisti, ki mislijo, da so zakoni pisani zato, da nas omejujejo, naj povem,

  da so zato, da preprečujejo določenim ljudem iti preko vseh meja.

  Naravni zakoni delujejo podobno. Najbrž je tu kaka oseba, ki resnično

  živi in ljubi svoje življenje. Takim sonce vzide zjutraj in samo enkrat na 

  dan zaide. Ker je sam sebi zadosten, ima veliko prijateljev, in zna biti

  prijatelj. 

  Včasih pozabljamo, da smo na tem svetu, v tej sobi, z določenim namenom.

  Morda je za začetek dovolj samo zavedanje:

  Živ sem, zdrav sem, nisem lačen, imam prostor kjer lahko prespim

  Hvaležen sem za to.

  Od tu naprej gredo stvari na lepše.

   

  ps: dostikrat delujemo drugače kot bi bilo prav... in vse je ok, dokler se tega 

  zavedamo

   

  lp 

  Dejan

   

  'kapo dol vsem, ki znajo uživati življenje brez razbitih kozarcev, počenih loncev

  in velikih skled.'

   
   21.12.20171 replies1 replies 
  0 points
   
 •  Omicron36: 
   

  Gorenc, se popolnoma strinjam s tabo. In za info, naj povem, da je na vseh portalih isto sranje. Pa nč ne mormo, dolker se mentaliteta uporabnikov ne bo spremenila. Tud jaz se ne čudm, da majo nas geje kot da smo zaostali. Na žalost. 

  Sej, tud karkoli napišeš, 99% uporabnikov sploh dobro ne prebere - tu mislim na oglase in podobne zadeve. In pol ti pišejo taki, ki iz vsega napisanega sploh nimajo šans. Ne vem, al probavajo če jim bo ratal al kaj, toda to ni način. 

  Je pa tud druga zadeva, tud ok, če se zmeniš za recimo avanturo, nekateri med chatom zaspijo al pa ti kr nehajo odgovarjat. Ne vem, je tolk težko napisat, nisi mi všeč al pa kej podobnga, de vsaj veš pr čem si. Pa tud recimo taki, ki ti prenehajo odgovarjat na chatu, ti pol čez par dni spet pišejo in potem nardijo isto, kot prej. Na žalost je večina uporbnikov ratala tako neulikana in otročja, de se včasih vprašaš, al si na pravi strani, al si na strani klepetalnice - dopisovalnice otroškega vrtca. Po moje so še tam bolj resni kot slovenski geji na spletnih straneh. 

   
   08.11.20171 replies1 replies 
  1 point
   
 •  Anonymous: 
   

  Hahaha preberem blog objavo "Slovenci in web gay scena" in končno začutim notranjo srečo, da na tem poralu obstajajo še vedno "normano" misleči ljudje. Kaže, da si je nekdo dejansko vzel čas in iz srca napisal, kaj ga dejansko moti na portalu in se z njim tudi popolnoma strinjam, no če spregledam izraze, ki so malo manj zaželjeni v SSKJ/ju.

  Moje osebno mnenje je, da so se v letu dni zadeve konkretno spremenile. Čedalje manj se kaže spoštovanja, ponavadi se sporočila začnejo z "kje se dobiva" ali pa "si za akcijo". Se pa strinjam, da imamo vsi drugačen pogled na "gay" svet in to drugačnost je treba spoštovati. Žal mogoče to ni kraj, kjer bi bilo moč spoznati kaj bolj resnega, kot pa samo suhoparni S*E*X.

  Pa da zadevo še dejansko potrdimo, si lahko preberemo komentarje, natančneje "rešitev" za peko potice. Dragi fantje in moški, upam, da se zavedate, da se s spermalno tekočino prenašajo tudi spolne bolezni, kar vas ne zanima sedaj, vas bo pa mogoče čez čas, ko se bodo pojavile težave, kar pa bo prepozno.

  Skratka ogabno, mislim, da se je najprej potrebno zamisliti nad svojimi dejanji, nato pa soditi dejanja drugih, na katera tako in tako nimamo vpliva.

   
   03.05.20171 replies1 replies 
  3 points
   
 •  Anonymous: 
   

  Sem razmišljal o tem precej in prišel do skromne ugotovitve, da se samo-zatajujemo v tako ekstremni meri, da - ko nam končno dvigne pokrov - znamo parlamentirat samo še o drku/šlatanju/fuku/grmovju.

  Primarna težava zna bit torej v preprostem dejstvu, da si najprej sploh ne upamo dovolj zgodaj priznat, da smo jebiga drugačni. Nakar izdatno drkamo in upamo na boljše čase.

  In medtem se postaramo in smo razočarani do temeljev, ker se nam v vsem tem času ni zgodila tista čarovnija.

  Res upam, da se motim ;)

   
   27.03.20172 replies2 replies 
  1 point
   
 •  Meow: 
   

  Kaj naj pa očetu in materi rečem da dajem gor kot premaz? Beljake iz drugačnega tipa jajc?

   
   14.01.20171 replies1 replies 
  0 points
   
1
Post info
gorenc
45 y/o Man
13.01.2017 (1038 days ago)
Gay
Rate
1 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (5 posts)
Gay blog (7 posts)
Videos (1 posts)