Join or Login
Prvič v troje
 
Post view

Prvič v troje

Sredi nedeljskega popoldneva, bil sem sam doma in ležal na postelji za kompom z boksarkami spuščenimi do kolen in mojo kajlo trdno v roki.  Gledal sem nek pornič, mastno špukal na desnico in ga drkal, da mi je od las kapljalo. Spet sem se začel igrat z idejo kaj vse bi počel z dvem ornk dobrim tipim. Predstavljal sem si njuna  debela  kurca, ki iščeta luknjo kamor bi se zarila, par polnih jajc, ki čakajo da se izpraznijo in  vonj po potnem moškem telesu. Takrat mi je špricnalo … Hočem reči, mi je kapnilo. Verjetno oboje hkrati, a ni pomembno. Začnem brskati po imeniku fona in  najdem dva primerna kandidata, ki sta dokaj hitro privolila.

Prvega sem poznal še iz gimnazije, prav luškan tipček, lepa vitka postava in te njegove velike nedolžne naivne modre oči. Skupaj sva hodila na francoščino, vendar se bolj kot lekcij prfokse spominjam kako sem ga včasih med odmori pregovoril, da je šel z mano na wc v isto kabino, kjer sva vadila francoske poljubčke. V uho sem mu šepetal »je t'aime« in ga nežno božal po mednožju. Vedno je čisto otrpnil in ni vedel kaj narediti,  prava »homo konzerva«, njegov vzdevek je »Rio Mare«, krajše »Rio«. 

Drugi tip je bil skriti dvojni agent (a.k.a skriti bisexualec), moral sem mu ponovno obljubil, da njegova nova punca ne bo nič o tem izvedla, kakorkoli, ta pa naj bo »Agent D.«. Imel sem ravno dovolj časa, da sem si obril jajca, ko je že zvonilo in pred vrati je stal Agent D.. Nekoliko manjši kot sem ga imel v spominu, čeprav je res da sem večino časa z njim preživel kleče, z njegovim kurcem globoko v grlu, skrita nekje v grmovju  mestnega parka. Človek ima popolnega kurca in vedno, ko sem mu ga kje na hitro potegnil mi je na hektolitre sperme teklo iz ust. Tip producira abnormalne količine, verjetno je zato vedno potreben in še sreča, da je, ker tako razmišlja samo s spodnjo glavo in še jaz imam kaj od tega.  Sprva ni bil najbolj navdušen nad trojčkom, ker je imel moralca zarad svoj pičke, ki jo spet veselo vara, ampak očitno ga je ideja o dveh vročih ritkah, ki ga prosijo naj jih pofuka vseeno premamila.

Oblečeno je imel črno Adidas trenirko, ki mu lepo poudari ritko, svoje športne superge in še ravno prav poten je bil, tak mi je najbolj všeč. Meni se je že kar dvigal, ko sem ga samo gledal. Povabil sem ga  naprej in ga takoj usmeril proti moji sobi ter posedel na posteljo.  Vedel sem, da ga moram hitro zrajcat, ker nisem hotel da si slučajno premisli in njegova kajla mi res veliko pomeni. Imam skoraj čustveno navezanost z njegovim tičem, se počutim kot da sem jaz Jezus in njegov tič je Bog, ki me vzame v svoje kraljestvo in doživim nirvano, ko mi z njim primaže klofuto. Oba sva se slekla do boksark, jaz sem se nemudoma prilepil na njegov mošnjiček in mu rekel, da dokler ne pride Rio mu ga bom preko spodnjic lizal. Začel sem malo nižje, kjer sem čutil da ima jajčke in mu premočil spodnjice s slino vse višje do njegovega vedno tršega pitona. Videl sem ga kako si hoče strgat boksarke in mi porinit svoj paket v usta in tudi jaz sem se komaj zadrževal, ker je iz njegovih premočenih boksark zaudarjal vonj po testosteronu in švicu, ki me je čisto razvnel. Še sreča, da se je končno pred vrati narisal Rio in pritisnil na zvonec. …(se nadaljuje)

05.12.2013 2 2944
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  gorenc: 
   

  Fotka ki je pripeta Blogu, je pa tud super, sam kliknit je treba nanjo da se poveča Tongue Out mmmmmmm...

   
   05.12.2013 
  1 point
   
 •  gorenc: 
   

  Hot zgodba..., komaj čakam nadaljevanje! 

   
   05.12.2013 
  1 point
   
Post info
05.12.2013 (2170 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (1 posts)
Lifestyle (2 posts)
Tags
Empty