Join or Login
Prvič
 
Post view

Prvič

Po tem ko sva si s sosedom obdelala tiče, sva se nekaj dni posvetila svojim puncam. Ti dnevi so bli samo ljubčkanje in nič drugega. Po enem tednu sva se spet dobila, ko je on bil sam doma. Ko sem prišel k njemu me je dočakal samo v gatah. Takoj sem vedel kaj ima v mislih. Približal sem mu se in pokleknil toda ustavil me je in rekel, da tokrat ima nekaj drugega v mislih. Pogledal sem ga in videl sem samo njegov nasmešek. Odpeljal me me je v svojo sobo, kjer mi je dal v roke novo Erotiko odprto na strani kjer sta se dva tipa fukala. Povedal mi je, da bi rad poskusil, kako je to ko imaš tiča v riti. Vprašal sem ga na kakšen način misli to. Odgovor je bil na oba načina in sicer kakšen je občutek ko te nekdo fuka in kašen je občutek ko ti nekoga fukaš. Bil sem takoj za. Zdaj pa je bil čas, da se zmeniva kdo bo prvi fukal. Jaz sem rekel, da bo on prvi mene napolnil, toda prvo si želim okusiti njegovo lepoto in da mi napolni usta s svojo spermo, ker potem ko mu bo drugič trd bo dlje časa lahko nabijal mene. Bil je za, toda povedal je, da bo isto naredil za mene, se ko mu ja sfafam bo on meni in potem se bova fukala. Hotel je še nekaj povedati, toda ustavil sem ga s poljubom na ustnice. Po dogem poljubu sem se začel spušati po njegovem telesu navzdol, tako da sem ga poljubljal po njegovih prsih. Ko sem prišel do njegovih gat sem ga začel sprva obdelovati čez gate. Čez čas sem mu jih slekel. Takrat sem doživel novo presenečenje. Bil je sveže pobrit. Pogledal sem ga v oči in tedaj mi je povedal, da upa da bom tudi sam takšen naslednjič. Nasmehnil sem se in se spet posvetil njegovemu korenjaku. Začel sem ga lizati od jajčk pa do glavice in nazaj. Nato sem njegova jačka spravil v svoja usta. Čez čas pa sem mu ga začel počasi fafati. Z vsakim spustom sem šel vse globje. Takrat se je odločil zamenjati položaj. Vlegel sem se na hrbet on pa je prišel nad mene in mi ga začel sam nabijat v usta. Tako je ponovil večkrat dokler sem lahko zdržal, nato ga zrušil na tla in mu ga začel drkat. Ni zdržal dolgo in začel je špricati po mojem obrazu in v moja usta. Nekaj časa sva ležala eden zraven drugega. Ta čas sem si oblizoval svoje ustnice. Čez čas se je vlegel na mene in me začel poljubljati. Čutil sem kako je pobiral ostanke svoje sperme. Počasi se je potem spustil do mojega mednožja slekel mojo trenirko in gate, ter mi ga začel drkati. Imel je drugačen pristop kot jaz. Večkrat je pljunil na njega in ga fafal, tako da ga je dal v usta in takoj ven. S tem da mi ga je ves čas drkal. Sam nisem zdražal tako dolgo kot on. Začel sem špricati glih, ko ga je imel zunaj. Pošprical sem ga po celem obrazu skoraj nič v usta. Obrisal si je obraz in si dal spermo v usta. Nato je pršel do mojih ustnic in mi dal poljub. Čutil sem okus sperme, dokler sva se ljubila.

Ta čas se mu je njegov korenjak že dvignil in jaz sem se postavil na vse štiri. Počasi se mi je približal in ga prislonil na luknjo. Začel je počasi porivati, toda bolečina je bila ogromna tako, da se je ustavil. Začela sva se pogovarjati kako ti tipi na slikah lahko fukajo tako enostavno. Potem sem se spomnil, da če kaj ne gre zlahka je treba podmazati. Odšel je v kopalnico po neko kremo in si namazal tiča. Prav tako je namazal vhod v mojo luknjo. Nato je poskusil znova. Bolečina je bila spet prisotna samo, da je tokrat uspel prodreti v mene. Dal ga je malo noter nato ven in tako postopoma dokler ni bil cel v meni. Takrat se je ustavil. Bolečina je bila še zmeraj priotna, toda ta je prehajala v užitek. Nato me je začel počasi nabijat. Postopoma je povečeval tempo, dokler me ni nabijal tako, da sem slišal njegova jajčka kako nabijajo ob mojo rit. Čez čas sem ga prosil naj se ustavi. Vprašal me je zakaj. Odovoril sem mu, da me kolena že bolijo. Bil je še zmeraj v meni ko sva se postavila v položaj, da sem sedel na njemu. Takrat sva začela enakomerno nabijanje in sicer tako da sem se jaz vsatjal in nazaj vsedal, dokler me je on nabijal. Naenkrat je rekel, da mu prihaja in me potegnil na sebe ter nabil z vso močjo, da sem spet začutil bolečino. Takrat sem začutil kako me polni. Ko ga je dal ven sva oba videla, da mu je umazan od dreka in oba sva odšla v kopalnico. On se je istuširal, jaz pa sem opravil potrebo. Pogovarjala sva se kako odpraviti to situacijo. Takrat sem se spomnil na klistiranje. Ni me razumel, tako da sem pokazal na meni. Ko je videl se je pripravil na to, da jaz njega napolnim.

Vrnila sva se v njegovo sobo in takrat sem jaz namazal svojega in njegovo luknjo. On se je odločil, da se bo takoj vsedel na mene in tako sam uravnaval bolečino. Strinjal sem se z njim. Počasi se je vsedal in dvigoval, toda nobenkrat si ga ni dal noter. Takrat se je preprosto odločil in se samo vsedel. Oba sva istočasno zakričala. Tako sva mirovala kakšno minuto. Nato se je sam začel počasi dvigovati po mojem kurcu. Takrat sem jaz začel sodelovati in ga nabijati. Bil je precej glasen dokler je stokal. Čez čas sva spet zamenjala položaj in sicer tako, da je še zmeraj sedel na meni samo, da se je obrnil prema meni. Med tem dokler sem ga nabijal sem ga božal po njegovih prsih. Takrat je razmaknil moje roke ter se nagnil naprej proti meni in me poljubil. Tako sem se tudi sam približal vrhuncu in se začel prazniti v njega. Ko se je dal z mene sva videla, da moj kurc ni umazan in takoj sva vedela, kaj je treba storiti pred vsakim fukom. Takrat sem se oblekel in odšel domov. Nikoli si nisem mislil, da bom devištvo zgubil s tipom

marko999 13.12.2013 3 7119
Comments
Order by: 
Per page:
 
Post info
marko999
37 y/o Man
13.12.2013 (2162 days ago)
Gay
Rate
2 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (4 posts)
Tags
Empty