Join or Login
Prepotena telesa
 
Post view

Prepotena telesa

Bil je vroč poletni dan sredi julija, kljub poznemu popoldnevu je sonce pripekalo. Ravno smo končali s kondicijskim treningom in se vsi preznojeni počasi odpravljali v garderobo. Sam sem se odločil, da naredim še malo zase in se odpravil na štange v bližini kluba. Ker je bilo vroče in je seveda teklo od mene, sem si slekel majico in se zatopil v dvigovanje, delanje sklec in podobno. Sploh nisem opazil, da se mi je medtem približal Mark. Mark je bil atletske postave in sem, moram priznati v garderobi rad pogledoval proti njegovem izklesanemu telesu.
Povabil sem ga, da se mi pridruži pri telovadbi dokler se garderoba ne izprazni in se v miru stuširava. Ko si je slačil majico mi je pogled zašel po njegovem telesu in proti njegovem mednožju, kjer sem opazil, da ga hlače počasi malo tiščijo. Med dvigovanjem sem probal to pozabiti, vendar mi je pogled prepogosto uhajal proti njegovemu korenjaku v hlačah in atletski postavi, ki je poskrbela da se je tudi pri meni nekaj prebujalo.
Ko sva končala z vajami sva se počasi odpravila v garderobo in videla, da so vsi že odšli. Sam sem se brez obotavljanja slekel in opazil kako Mark sedi na klopci v gatah in z rokami čez mednožje ter me gleda v predel  kjer je moj korenjak napol stal. Malo sem ga pobaral ali prvič vidi moškega, ki tipu napol stoji, a Mark je v odgovor samo nekaj nerazumevajoče zamomljal. Odpravil sem se proti njemu in mu odmaknil roke ter opazil, kako njegov korenjak stoji trd kot kamen in sili iz njegovih gat. Mark se je nerodno presedel kot da ga ja sram, vendar je roke sam samo še bolj odmaknil. Sam sem se nagnil poti njemu in ga strastno poljubil, roko pa spustim proti njegovemu korenjaku. Mark se na moje presenečenje ni zdrznil vendar je vstal in me prijel za rit ter privil k sebi. Moja roka je zašla medtem že pod njegove gate in začela božati njegovega korenjaka, ki je utripal, kot da bo vsak čas eksplodiral. Da ne bi česa zamudil sem se odlepil od njegovih ustnic ter se pomaknil nižje po njegovem prepotenem mišičastem telesu in mu počasi slekel gate. Z roko sem prijel njegovega korenjaka in njegovo glavico nežno polizal z jezičkom. Mark se je zdrznil in ko sem vprašal, če mu sede je odvrnil z nasmehom, da zelo ter da kaj takega dela prvič. V tem trenutku sem njegovo glavico vtaknil v usta in probal njegovega korenjaka kar se da vzeti v usta  čim globlje. Moram reči da je bil njegov korenjak res spoštovanja vredne velikosti in zavidljive debeline, tako da mi celega ni niti približno uspelo spraviti v moja usta. Začel sem s počasnimi gibi, ki sem jih menjal s hitrim ter opazoval njegovo sločenje telesa in skrbel, da ne bi prišel prehitro. V nekem momentu je prijel mojo glavo in me nasadil na njegovega korenjaka kolikor se je dalo in mi prišel v usta. Količine sperme je bil ogromno, okus božanski in z veseljem sem vso pogoltnil. V njegovih očeh sem opazil drgetanje in izmučenost od ravnokar prejetega in še nikoli doživljenjega užitka. z ustnicam, ki so bile še malo od sperme sem ga poljubil, se mu nasmehnil in ga vprašal če bi naredila še korak dlje.....

Evo nekako na kratko napisano. gre za moje prvo pisanje (zgodba izmišljena) tako da bi bil vesel tako pozitivnih kot negativnih komentarjev, da se izboljšam. V primeru, da vam je zgodbica všeč bom nadaljeval.

18.07.2016 8 2087
Comments
Order by: 
Per page:
 
1
Post info
18.07.2016 (1217 days ago)
Gay
Rate
7 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (1 posts)
Tags
Empty