Pridružitev ali prijava
Nepozabni konec tedna
 
Blog objava

Nepozabni konec tedna

Bil je četrtek zvečer s prijateljem, ki je(gay) sma klepetala po skypu in se dogovarjala ali pride on k meni v Maribor ali jaz v Ljubljano, kjer bi se dobila in šla nekam prespat. Po skypu sm mu posiljal nocitve, kjer bi lahko prespala, na koncu sma dobila poceni nočitev za 15€ na osebo na Ptuju in sma rezervirala.

Nato je bil petek v šoli sem komaj čakal, da pridem domov, da se zrihtam, da pride kolega iz Grosuplja v moj kraj Bohovo po mene. Jaz sem še imel neke opravke v gasilskem domu on me je počakal blizu križišča v avtomobilu. Jaz sem doma vzel stvari( lubrikant, kondome, nekaj za preoblečt) in si stvari dal v nahrbtnik in odhitel do njegovega avtomobila, ki ga je imel parkiranega  v enosmerni ulici. Opravičil sem se mu, ker me je čakal nekaj časa da ni slo prej, saj je imel sosed zabavo sem mu mogel nesti nekaj vina... ceprav sem bil vabljen sem raje izbral mojega kolega, k se vidima vsake toliko časa.

Pozdravila sma se in mu rekel, da grema do Ptuja peljema se po avtocesti nato je imel vključeno navigacijo, ki je zatajila in sma v Framu šla na uvoz pa nazaj na avtocesto ter do Ptuja do Hotela Murat malo pred Ptujem, da sma videla kam morma it potem nazaj. Odpeljala sma se do zelezniske postaje na Ptuju, kjer sma šla na hitro hrano( puranja sola s krompirčkom ter hambruger ter pijaca). Najedla sma se in napila ter se odpravila nazaj proti hotelu, kjer sma parkirala avtomobil ter sla na recepcijo, kjer so nama skopirali osebne dokumente, da nebi bilo kaj zapletov dobila sma ključe ter se odpravila v sobo, kjer sma odlozila stvari jih pospravila v omarico ter sma se skupaj odpravila pod tus.

Prvo sem jaz vstopil v kabino kjer sem se zmočil z vodo ter moje lase sem se namilil nato je vstopil noter moj prijatelje( imena ne bom povedal), sem ga lepo namilil spredaj po celem telesu ter zadaj nato sem ga lepo umil z vodo, ko sma končala sma se obrisala ter se odpravila  v posteljo, kjer se je ulegel na mene sma se pokrila, me je objemal nezno poljubljal po vratu ustah ter sma se lepo objemala. 

Nato sem jaz vstopil v akcijo je rekel naj ga poljubljam po hrbtu, kar sem tudi storil nato sem mu slekel spodnjice in sem ga se nezno poljubljal po njegovi lepi zadnjici nato sem ga pa lepo zmasiral po hrbtu, pozneje sem se obrnil na bok, kjer sma se poljubljala nato je rekel, kaj si želim sem rekel, da vse, do konca. 

Vprašal sem ga če  mu ga lahko nežno fafam, kar sem tudi storil in je kar vzdihoval zraven, ko sem mu z užitkom fafal in lizal njegovo glavico.  Vprašal me je če želim, da bi imela analni odnos sem bil takoj za akcijo on si je nataknil kondom jaz pa sem mu ga namazal z lubrikantom nato sem si namazal se ritko, da je lazje penis prodrl noter v mojo zadnjico. Na zacetku je vedno malo boločeni dokler se ti nena zadnjik sprosti in uzival  v nabijanju kurca v tvojo rit, ter ni lepšega užitka, kot, da ga čutiš v sebi. Menjavala sma spolne polozaje doggy style, sveča, 69, misijonarski položaj), ko sma koncala sem rekel naj me nahrani s svojo tekočino, kar je tudi storil in me zalil v moja usta, kjer sem se namalcal njegove tekocine, nakar sem jaz se vsedel na njegov lepo telo in si ga zdrkal ter ga pošprical po trebuščku.. Pol trebuška je bilo samo od moje tekocine nato sem svojo spermo polizal iz njegove telesa.

Sel sem v kopalnico na wc si umila roke ter se ulegla na posteljo, kjer sma pogledala malo televizijo, ter na njegovem prenosniko neko mini serijo. 

Rekel je naj pridem k njemu dotikala sma se se drug drugega nakar sem skocil pod njegovo odejo in sem mu rekel ce boma naga zaspala in seveda se je strinjal s tem. Lepo me je objel nato sma se poljubljala objeta ter se dotikala po golem telesu. Nakar sma zaspala.

Zjutraj ob 6h me klice mama kje sem, saj sem si zmislil, da grem k sosedu, ker seveda res je imel cago ampak jaz sem obral pot do mojega prijatelja, k sma si zelo všeč drug drugemu.... Rekel sem da spim pri sosedu.    Nakar sem zaspal naprej nato pa se je moj ljubi stisnil k meni kjer se me je dotikal nato sma se pa poljubljala in nadel si je kondom, kjer sma spet sexala. Nato sma počivala na postelji nato sem odsel v kopalnico, kjer je prisel za mano si nataknil kondom ter sma sexala naprej in to v kopalnici nabijal me je od zadaj meni je pa prislo po manj kot minuti, kjer sem posprical v tla njemu pa je prislo v njegov kondom. Res neznam vam opisat, kako dober je bil občutek, ko ga čutiš noter( ima božanski penis sprobala sma skratka vse polozaje in nic me ni bolelo po spolnem odnosu.

Skupaj sma se nato stusirala oblekla odpravila iz hotela odpeljala na Ptujsko jezero, na kavico nato pa po avtocesti, ko me je odlozil izven krizisca sma se 2x poljubila ter sem mu zazelel varno pot domov do Grosuplja. 

In ja naslednji teden je stipendija in bom dal denar, da prdem do Ljubljane, kjer se boma spet srečala in nadaljevala, ker je res postena iskrena oseba, ki ji lahk zaupam in jo ljubim.

Skratka mislim, da sem najdel po dolgih letih iskanja pravo osebo, ki jo zares ljubim in zelim biti z njo.

Cook18 03.10.2015 2 2023
Komentarji
Razvrsti po: 
Na stran:
 
Podatki o objavi
Cook18
21 let Moški
03.10.2015 (1116 dni nazaj)
Gay
Ocena
1 glasov
Dejanja
Objavi na:
Zvrsti
Gay (2 objave)