Join or Login
Moja prva izkušnja
 
Post view

Moja prva izkušnja

Ime mi je Miha. Spal sem že z dekleti a moja resnična ljubezen so fantje in moški.
Sedaj sem star 26 let. Eni bi rekli kul, jaz pa pravim: "kakor kdaj".
Lepo je bilo, ko sem bil star 12 let in izkusil prvo ljubezen z moškim.Tukaj bi jo rad opisal, ker drugje je nisem smel pokazati.

Za začetek bi rad povedal še, da prav sovražim vse zoperne in zakompleksane babe, ki po TV in ostalih medijih širijo nestrpnost do ljubezni med dečkom in moškim.
Imam občutek kot, da se zavzemajo za svojo pizdo, da bi jim jo še kdaj kdo povohal in nato s pretvezo zaščitnic otrok uničijo vse kar je lahko lepo.
No, jaz sem imel to srečo, da kakšna taka frača ni zvohala lujbezni med menoj in mojim prijateljem.

Tu bi bilo zaradi zgodbe same prijatelja potrebno imenovati zato mu dajmo ime Jan.
Jana sem spoznal na morju. S starši in bratom smo bili na hrvaški obali. Bratcu in meni je bilo dovoljeno raziskovanje po plaži in tako je naneslo, da sva prilezla do nekega zaliva in tam zagledala tipa, ki se je sončil sam in to popolnoma gol. Zakaj sam, in to kar nag? To je bilo tisti trenutek vprašanje v moji glavi, najbrž zato ker so bili ostali vsi nekako v skupinah, družinah ali pa smo videvali pare. Ta tip pa sam, kar nag in sam. Brat je kamlu odšel naprej ali pa nazaj, jaz pa sem kar občepel in gledal tega tipa. Všeč mi je bilo njegovo telo in to celo telo, prav vse. Zakaj? Moško telo, všeč meni, 12 letnemu mulcu? Ne vem zakaj, a v tistem trenutku sem se ga noro želel dotakniti. Moj revček v kopalkah je stal. Neverjetno drage dame, ta stvor na plaži me ni zapeljeval in podkupil s sladkarijami niti me ni zvabil na samoten kraj in mi ga pokazal ali pa se dotikal mojega. Ne nič od tega, njegov greh je bil sončenje. Sončenje njegovega golega telesa, moj greh pa je bil, da sem ga slučajno opazil in pri tem doživel lepe občutke in hud pritisk v kopalkah. Zato sem jih slekel in se spustil malo nižje. Splezal sem se na poličko, kjer sem ga lahko opazoval, nisem pa pomislil na to, da bo opazil tudi on mene. In me je. Nisem vedel kaj naj storim, še dobro, da sem ležal na trebuhu, da ni videl mojo revščino, vso strumno in pokončno.

Spomnim se, da mi je bilo še toliko bolj nerodno, ker nisem imel še niti dlakice in to je za fanta dvanajstih let prava groza. Jan se mi je nasmejal in se rahlo zakril z brisačo, kakor da bi bilo tudi njemu nerodno, a mislim da mu je bilo le neprijetno, ko je zagledal mene.

Jaz pa sem kar strmel, premaknit se pa tako nisem mogel, potem bi se šele smejal, ko bi videl mojo špičko. Na srečo je vstal in šel v vodo, jaz pa hitro v kopalke in proč. Na poti nazaj sem še rešil bratca, ki se je z nogo ujel med dve skali in cvilil "na pomoč". Mami je bila vesela, ko sta se njena Robinzona srečno vrnila, manjši s popraskano nogo večji pa s hujšo težavo, ki sicer ni bila vidna, a je bila dosti hujša kot sem mislil.

Večerja. Mami nama je,kot vedno, prigovarjala, da morava vse pojesti, da bova zrasla in da bova močna. Takrat sem se spomnil na dogodek na plaži. Mislim, da sem zardel, ker me je
mami spraševala, če mi je vroče. Res mi je bilo, samo ne tako, kot je mislila ona. Po večerji sva se šla lahko igrati z bratom k obali. Kot vedno, sem moral obljubiti, da bom pazil
nanj. Med igro pa sem tokrat za spremembo jaz padel v morje. Bratca sem peljal nazaj k mamici, jaz pa sem se po oštevanju odšel preobleč. Tekel sem, ves moker, po stopnišču do sobe
in se sredi stopnic zaletel v postavo, ki se ob trku ni premaknila. Pogledam navzgor in zopet znani smeh s plaže.
"Ooo, a si bil na kopanju" je dejal in se smejal, "drugič pa nikar oblečen" je še dodal in me kot mokrega cucka pobožal po laseh. Mislim, da ga je moj odgovor v tistem trenutku zadel kot strela saj verjetno ni pričakoval kaj takega in tudi jaz še danes ne vem kako sem to spravil iz sebe.

Dejal sem mu:

"Saj bi se šel kopat, gol kot ti, pa si ne upam sam".

"Takega fanta pa ja ni strah" je nekako izdavil.

"Če bi bil ti z menoj potem me nebi bilo strah, samega me pa je".

"Pa se greš lahko kopat sedaj"?


"Zakaj pa ne, saj moker sem že, le mamici moram povedati in, če mi bo dovolila pridem tja kjer si se danes sončil" sem mu dejal, se obrnil in zdirjal nazaj k mamici in bratu.
"Rad bi se šel kopat sedaj, ko sem že ves moker" sem napol rekel, napol prosil. "Saj nisi normalen" mi je odgovorila a ni mi branila.
Tekel sem na vso moč, hotel sem biti čimprej v zalivu, in se sleči.
Čakal sem, zdelo se mi je, da celo večnost, potem pa je res prišel. Gledal me je, ko sem tako nepremično ležal čisto gol, srce pa mi je razbijalo tako močno, da ga je verjetno še on slišal.


"No, junak, a greva v vodo"?
"Ti prvi" sem mu rekel.
Slekel se je a tokrat je imel na sebi lepe bele spodnjice in kazalo je, da se bo šel kopati kar v njih.
"To pa ni fer, jaz sem nag", sem mu rekel, in brez besed je odvrgel tudi spodnjice.
Zaplaval je, jaz pa za njim, potopil se je, jaz pa za njim, bilo mi je lepo.
"Te lahko potunkam?" sem ga vprašal.
"Le poskusi" je odvrnil. In sem. To je bil moj prvi dotik s tujim moškim telesom. Nikoli ne bom pozabil da me je kar streslo po celem telesu. Objel sem ga.
"Kaj pa je to?" je vprašal.
Jaz pa sem bil tiho in sem ga objel še z nogama, tako da je z menoj na sebi odplaval proti oblai in me odnesel do najinih oblačil. Prisesal sem se naj kot klop. Vsedel se je z menoj v naročju in me nežno božal. "Te zebe?" je vprašal, "Ne, ti si vzrok, da se tresem" sem si mislil, a njemu sem le odkimal.
Edino, kar je bilo v tistem trenutku neznosno je bil moj korenjak, zopet ves pokončen. Povedal sem mu, da mi je nerodno. "Naj ti ne bo" je dejal in se zleknil na hrbet, tako, da sem zopet lahko videl in občudoval kako lep je.
Začel sem si ga kar drkati, kar tako. Dobesedno. Gledal me je, potem pa me je prijel za roko in umiril ritem.
"Tako počasi si ga jaz ne drkam" sem mu rekel, bil je tiho. Čutil sem, da tudi on drhti. Čutil pa sem še nekaj drugega. Moj korenjak ni bil več edini v pokončnem stanju. Nisem se mogel upreti, prijel sem ga zanj. Zavzdihnil je, hkrati pa povečal ritem, ki ga je prej upočasnil. Všeč mi je bilo in njemu tudi, bil sem tik pred koncem, ko me je vzdignil in položil na brisačo. Privil se je tesno k meni in me začel poljubljati po celem telesu, nič ni izpustil, ko pa me je poljubljal "tam", mi ni bilo rešitve, zavzdihnil sem a on je vedel kaj se dogaja. Moji roki je vodil do njegovega premoženja potem pa se je s to isto lepoto približal mojim ustnicam. To je bil moj najslajši poljub do takrat. In poljubljal sem, poljubljal in poljubljal in še bi poljubljaj a se je odmaknil rekoč: "Pazi!" Tega je bilo veliko. Veliko, veliko, veliko.... nisem mogel verjeti, do takrat nisem vedel, da ima moški lahko toliko tega.
Njegov ritem na mojem korenjačku je bil sedaj podoben ritmu, ki sem ga poznal saj je bil podobem ritmu, ki sem ga uporabljal, kadar sem to počel sam.
Malo važno sem dejal tudi sam:"Pazi!" Bilo je kot še nikoli. Ni bilo samo prijetno, bila je ekstaza.
Malo mi je bilo nerodno spričo dveh ubogih kapljic, kar je opazil, me pobožal, stisnil k sebi in dejal : "Miha saj rasteš."

Bilo je lepo poletje, Jan me je imel rad in jaz njega. Poletje se je končalo, ljubezen pa ne. Jan me je spremljal in opazoval kako sem rastel, bila sva ljubimca, skrivna ljubimca. Skrivati pa sva se morala zaradi bolestnih predsodkov ljudi, ki bi njega zaprli, mene pa pomilovali, če bi izvedeli.

Izvedeli bi kaj?
Izvedeli bi, kar bi oni rekli, da so izvedeli. Ne bi poslušali. Izvedeli bi za ljubezen, ki nima prostora v njihovih zaplankanih glavah in tako ljubezen je treba ubiti, ubiti takoj.
Vendar sva imela srečo in niso izvedeli in imela sva se lahko rada.

Čeprav dame pravičnice ne bodo verjele, a majhen deček je ljubil, ljubil je moškega, ljubil je njegovo telo in ljubil je vsak trenutek, ko je lahko ljubil njegovo meso in tekočine. Majhen deček je zrastel, nima travm iz otroštva zaradi tega, ima pa lepe, ne le lepe, prav čudovite spomine na tisto vroče poletje in na tisti prvi poljub moškega.

Jan hvala ti za vse.

Drage čistunke!

Nikoli vam ne bo uspelo preprečiti kar so poznali že stari Grki pa če se še tako trudite in napihujete po vseh možnih medijih. Tu smo in večni smo. In vsi smo le ljudje, ki si želimo ljubezni brez obsojanj.

V življenju bom vesel, če bom kakemu dečku, ki si želi ljubezni, tako in take, kot sem si jo želel jaz pri dvanajstih letih, lahko pomagal, pomagal doraščati, doraščati tako lepo, kot sem jaz doraščal z Janom.

Krokodilček

krokodilcek 29.04.2015 6 7057
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  schatzibar002: 
   

  vseč mi je tvoja prva ljubezenska zgodba in me zanima kako sta se, če sta se še kdaj srečala ko si odrastel, če se ti, da tudi to enkrat opiši. lp

   
   27.11.2015 
  1 point
   
 •  Anonymous: 
   

  všeč mi je tvoja zgodba,mam tud jest podobno k mi je starejsi bratranc pokazov ljubezen med fantom in moskim,mam lepe spomine na to

   
   29.06.20151 replies1 replies 
  3 points
   
 • Comment by is hidden. 1 replies. Show.
  -4 points
   
 •  Anonymous: 
   

  Tipično za geje...vse je okej. Vrednote na dnu. Samo sex steje i guess. Ko se zbudite sami ali s hivom vas bo streznilo. Govoriš o čistunih...pac nekje so meje, kar je se sprejemljivo. In ce imas izvito realnost je to pac tvoj problem.

   
   06.06.20151 replies1 replies 
  -4 points
   
 •  BlueOrchid: 
   
  Krokodilček, upam, da opišeš še kakšen dogodek iz svojega zanimivega življenja. Vsaka ljubezen je lepa. Prepričan sem, da ima tista »ta prepovedana« še najbolj intenzivno draž. Z zanimanjem sem prebral tvoj zapis in moram ti priznati, da sem bil in sem še, prijetno presenečen, da si bil pri svojih 12. letih tako zelo pogumen. Nadaljuj svojo pripoved, ker me zelo zanima, kako sta vajino ljubezen nadaljevala po koncu počitnic, kako sta se uspela srečevati in tudi telesno doživljati vajino ljubezen,… BlueOrchid
   
   03.05.2015 
  2 points
   
Post info
krokodilcek
31 y/o Man
29.04.2015 (1663 days ago)
Gay
Rate
4 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (1 posts)
Tags