Join or Login
Moja prijetna izkušnja
 
Post view

Moja prijetna izkušnja

Ogrnjen s kopalnim plaščem sem stal pred vrati. No stopiva naprej, je rekel glas za mano. Vrata so se odprla in zagledala sva žensko pri petdesetih letih, ki naju je čakala  z dvemi kozarčki penine v roki.
Pozdravljen pri naju.

Spoznali smo se dopoldan v savni. Ležal sem na ležalniku in bilo mi je dolgčas. Bil sem sam na kratkem dopustu, ki je bil namenjen počitku po napornim razmišljanju kaj in kako naprej. Ležala sta nasproti mene in ves čas spremljala kaj počnem. Bral sem knjigo in se hodil savnat. Enkrat suha savna, drugič turška... vmes obilno tuširanje in uživanje pod vodo. V enem trenutku se mi je moški približal in stekel je pogovor o knjigi. Dalo se je uživati v pogovoru z njim. Poznal je pisano besedo. Čez nekaj trenutkov se nama je pridružila tudi njegova žena. Gospa je vedela kaj govori. Bila je čutna dama, ki je znala lepo izbirati besede. Potem so se savnali naprej. Postali smo si prijatelji in ko sem v enem trenutku pod tušem hotel doseči esto na svojem hrbtu mi je to gospod diskretno pomagal. Ni mi bilo odveč in ženine pripombe so zbudile kar nekaj šal.

Na dopust sta prišla iz Nemčije. Urejen par pri petdesetih letih. On visok, vitek, ona rahlo okrogla z izrazito žensko postavo. Oba sta bila za razliko od mene depilirana in dalo se je opaziti vse podrobnosti. On z velikimi težkimi modi, ki niso zaostajala za dvemi neprevelikimi dojkami. To sem opazil najprej. Da se nekaj dogaja sem opazil med tuširanjem. Nežno dotikanje in dvigovanje njegovega premoženja sta bila stalnica.
Videti je bilo, da v moji družbi zelo uživata. Skupaj smo bili na večerji in sladilo je povabilo na party. Party? Ja, sta rekla z nasmehom, party z nama v sobi....

Pozdravljen pri naju, mi je ponovil še moški.
Stopil sem naprej in sprejel kozarček. Nazdravili smo in se posedli.
Lep apartma imata, vse je na svojem mestu, pohvalim. Res je lepo in vse kot mora biti. Všeč nama je tukaj in lepo se lahko sprostiva. Ljudje so prijazni in prijateljev ni težko najti. Že nekaj let hodiva sem in vedno se imava lepo.
Moški je vstal in sedel na rob ženinega fotelja. Nežno jo je pobožal po laseh. Ona se je nasmehnila in vrnila poljub. Kaj si mislite o nama?
Da sta prijeten par.
Sva vam všeč?
Všeč, seveda, a kako sta mislila?
No gospod!?
Ves čas sem vedel na kaj namigujeta, a igra je bila prijetna.
Poskušam.... ja... všeč sta mi. Mislim, da smo si malo podobni.
Res?
Ja, vsi imamo radi prijetno življenje - mislim na savno, knjige, pogovore...
Ja. Midva imava to zelo rada. Ampak, ko srečava sorodno dušo ga želiva spoznati in preizkusiti v vsem! Ste za to?
Ooooooo. Me veseli, da me imata za sorodno dušo. Preizskusita me prosim.

Ženska je vstala iz fotelja in se mi približala. Počasi je spustila haljo z ramen. Veste mož mi dovoli nagajivosti in sladkosti. Ko sem vas videla sem vedela, da bom okusila vrh vašega penisa. Dovolite?
Pogledal sem moža in ta je prikimal.

Povabila me je do postelje. Vmes sem odložil haljo in gol legel na posteljo. Popravila me je, da sem se vlgel počez in mi je glava obležala na robu postelje. Na vrhu svojega korenjaka sem začutil mehki ustnici. Nežno mi je slekla kožico z glavice in z jezikom dražila deblo. Bila je prava umetnica fafanja. Užival sem in se čisto prepustil. V nekem trenutku sem odprl oči in nad svojo glavo zagledal moškega, ki si ga je počasi drkal. Jajca so v nežnem ritmu poplesavala naprej in nazaj.  eno roko me je prijel za badavico in mi nastavil glavico na čelo. Počasi mi je gnetel bradavico in z glavico svojega velikega penisa se je vse bolj bližal mojim ustom. Pustil sem, da mi ga porine v usta. Nežno sem, kakor njegova žena zdaj tudi jaz obdeloval glavico in deblo uda, ki je bil trši in trši. Žena se je vlegla zraven mene in mi pomagala pri fafu. Neskončno mi je bilo všeč.
Poliži jajca mi je ukazala. Spustil sem glavico in se lotil velikih težkih jajc.Polizal sem jih in si jih vzel v usta. Drkanje je postajalo silovitejše zato sem jajca z usti močno držal. Ob sebi sem zagledal ženin obraz. Z jezičkom mu je nežno dražila ritno luknjico on pa je od ugodja vzdihoval.
Prijela me je za obraz in tudi sam sem se približal njegovi ritni luknji. nežno sem porinil vanjo svoj jezik. Prijeten občutek ozke luknjice. Lizal sem, on pa me je podrkaval. Me držal za jajca in mi jih grobo vlekel.
Pavza. Žena nama je prinesla šampanjca in oči so se ji svetile. Kdo bi ga rad privi začutil je vprašala? Oba sva odgovorila, da imajo seveda dame prednost in takoj se je vlegla na hrbet in si drgnila svojo veliko sočno vagino. Moški me je povabil, da se postavim pred njene razkrečeno noge in ji trdega in nabreklega porinem počasi in globoko. To je pospremil zadovoljen vzdih. Popolnoma je bila mokra in med porivanjem vanjo sem čutil kako mi mož liže njen sok z mojega mednožja. V ritko mi je porinil prst in z drugo roko mečkal bradavice.
Prosim porini vame, sem prosil moškega. Nastavil sem rito in že je vame zdrknil debel komad. Prijetno me je napolnil in nič ni bilo prijetnejšega. Vlegel sem se na ženo in ta mi je vas pornila moj ud. Božansko porivanje.
Zamenjali smo vloge. Gospa se je postavila na vse štiri in mož ga je zarinil v njeno rito. Nisem si mogel kaj, da ne bi lizal njegova jajca, ki so med nabijanjem postajala vedno bolj napeta. Sprehajal sem se z jezikom od jajc do ritne luknjice in nazaj. Vmes sem lizal še njeno mokro pičko. Njen ščegetavček je bil popolnoma nabrekel in lahko sem ga fafal kot prej debel ud njenega moža.
Zdaj se je gospod vlegel na hrbet in gospa se je vsedla nanj. Meni je nastavila svojo rito, ki sem jo najprej obdelal z jezikom. Seveda sem med porivanjem obdeloval še gospodova jajca in vsake toliko časa glavico. Na koncu sem počepnil za gospo in ji nežno pritisnil svojega v rito. Mhmmm, dva uda sta se drgnila eden ob drugega gospa pa je vpila od zadovoljstva.
Jajca so se mi počasi krčila in čutil sem brizganje. Še pravi čas smo se ustavili in naredil pavzo. Z moškim sva ležala na postelji in igral sem se z njegovim velikim, a zdaj že malo mlahavim udom. Slekel sem kožico z glavice in počasi oblizoval. Ni bil dolgo mlahav. Počasi je v mojih ustih otrdel. Gospod me je prijel za glavo in mi ga z močnimi sunki porival v usta.

Vmes se je dama vrnila nazaj in v rokah je imela dva velika vibratorja. Zdaj me bosta ubogala, je rekla. Oba na kolena! Postavila sva se na vse štiri in obema je namazala ritne luknje z gladko kremo. S prsti je šla v obe ritni luknji in naju pripravila do neskončnih užitkov. Meni je ukazala, da se vležem na hrbet in takoj sem v usta dobil trdega kurca. Tudi na svojem sem začutil jezik. Zdaj je prišel na vrsto vibrator. Prijetno tresenje mi je napolnilo luknjico in moral sem suvat z boki. Prijel sem gospoda za glavo in ga nasajal. Podobno se je godilo z mojimi usti. Bila so polna in naenkrat sem začutil prijetne brizg tople sperme. Napolnila mi je usta. Gospa je moža odrinila in se s poljubom prilepila na moja usta. Skupaj sva popila vsako kapljico.

Ostala so samo še moja polna jajca. Lotila sta se jih skupaj. Moški z močnim fafanjem, ženska z draženjem ritne luknje. Porivala mi je vibrator in potem prste. Počutil sem se v nebesih in hitro sem se spraznil v usta. Sledil je dolg poljub in niti kapljica sperme ni ostala.

Ah, saj tukaj je še penina, je zavzdihnila gospa. Popili smo do konca in si obljubili srečanje naslednjega dne v savni.

Ob odhodu je sledil še strasten poljub. Na usta? Ne.....

26.10.2012 4 3751
Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  Anonymous: 
   

  Prav vznemirljivo je bilo tole prebrati in stoji mi k hudič, upam da je bilo resnično in tudi sam bi bil z veseljem v tvoji vlogi.

  Čao

   
   11.03.2013 
  0 points
   
 •  Anonymous: 
   

  ok. napišem še kaj

   
   07.11.20121 replies1 replies 
  1 point
   
 •  gorenc: 
   

  Prijetna in predvsem vroča zgodbica.....; upam da je bila resnična.

  Vesel sem da se je našel tu nekdo, ki ne gleda samo porniče in slike tipov ampak tu na portalu naredi tudi kaj kar bo portal zagotovo naredilo zanimivejši!!

  Upam, da kmalu preberemo še kaj.....

  Lep pozdrav!

   
   26.10.2012 
  0 points
   
Post info
26.10.2012 (2578 days ago)
Rate
2 votes
Actions
Recommend
Categories
Books (2 posts)