Join or Login
Izlet s prijateljem
 
Post view

Izlet s prijateljem

Bilo je lepo pomladno jutro in med vožnjo v službo sem premišljeval kakšna škoda bo dan preživeti v službi.
Kaj pa ko ne bi šel v službo in bi jo raje mahnil kam na izlet, potep? Sam? Žalost. Nadaljujem z vožnjo a misel mi ne da miru.
Pošljem SMS fantu, ki mi je zelo všeč (jaz njemu sicer ne), a vseeno ga povabim če gre z menoj.
Nervozno čakam odgovor in zmanjšujem hitrost vožnje po avtocesti da bi ne prišel prej do izhoda preden pride odgovor.
Telefon oznani novo sporočilo in fant je za. Super, si mislim in veselo nadaljujem vožnjo mimo izhoda, ki vodi proti službi...

Kmalu sem pri njem doma in fant mi prijazno skuha kavico, jaz pa mu na hitro popravim nekaj težav na računalniku in nato se odpraviva na izlet.
Predlagal je Rakov Škocjan. Rakov Škocjan

Zanimivo, ker se niti ne spomnim kdaj, če sploh, sem bil tam.
Prispeva do izvoza za Unec, kjer se je bilo potrebno vratolomno vriniti med dva šleperja, fant je bil trd od strahu a vse se je srečno izteklo in kmalu parkirava blizu hotela Rakov Škocjan.
Naprej nadaljujeva peš. Ustaviva se le ob tablah z napisi in pri smerokazih. Ne potrebujeva prav veliko časa, ko oba z zanimanjem opazujeva Mali naravni most na "Točki številka 1". Fant fotografira in zdi se navdušen jaz ga le nemo opazujem.

Rakov Škocjan


Iščeva pravilno pot naprej, malo zgrešiva a to naju pripelje do vznožja Malega naravnega mostu, prav doli do izvira Raka.
Sprehodiva se nazaj in najdeva tudi nekaj naslednjih točk. Vse so lepe in zanimive tako kot je lep in zanimiv fant. Večkrat pomislim kako lepo bi se bilo sprehajati z njim, ko bi mu bil všeč in bi me imel rad, tako pa se sprehajam s fantom, ki mu pomenim popolno nasprotje njegovim željam.
V njegovih pogledih vsakič opazim bojazen pred mojimi dotiki, zato mu ne težim. Vesel sem, če se mi nasmeji a nikoli ne vem kaj si ob nasmešku misli.
Prispeva do izhodiščne točke Učne poti a nihče od naju ne ve kje imava avto...., malo razmišljava, fant negotovo trdi da v smeri, ki se meni zdi nemogoča in se kar obotavljam. Po cesti zaslišiva otroško razgrajanje in približa se nama skupina mladih pohodnikov. Vodičko povprašava po smeri in glej glej, fant je imel prav. Nekaj časa jo družno mahamo proti cilju, pogledi mi/nama uhajajo na mlade fantiče iz skupine, nekateri med njimi so videti že kar zreli za svojih 14 let. Wink
Nato se ločimo, fant zavije na ogled ostankov cerkvice sv. Kancijana, jaz pa si prižgem cigareto.Rakov Škocjan

Vem da to sovraži, vem pa tudi, da bližje kot na dobrih pol metra, ko bova ponovno v avtu tako ali tako ne bova prišla zato se ne upiram skušnjavi in uživam ob cigareti. Kmalu se vrne in ne uide mi njegov srep pogled na dim....
Nadaljujeva pot proti hotelu kjer sedeva za mizo na terasi in uživava v spomladanskih sončnih žarkih ter se odžejava in malo odpočijeva.
Sam čutim lakoto in fanta povabim še na kosilo. Odpeljeva se v eno od gostiln na Brezovici, kjer se lepo okrepčava.
Po okusnem kosilu nama ostane le še nekaj kilometrov do njegovega doma, kjer ob mojem parkiranju vozila na parkirišču nastane nekaj zadrege saj je fant verjetno pričakoval da mu bom težil in hotel z njim še v posteljo.
Pa nisem.
Oddahnil si je in mi na hitro pomahal v slovo ko sem se odpeljal, ponovno sam, sam, sam....
Pa saj sem bil tudi na sprehodu skoraj sam.

gorenc 02.05.2013 0 3573
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Post info
gorenc
45 y/o Man
02.05.2013 (2396 days ago)
Rate
1 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (5 posts)
Gay blog (7 posts)
Videos (1 posts)