Join or Login
Blog malega potrebneža
 
Post view

Blog malega potrebneža

Zapisi o sex dogodivščinah, še prej pa ena lepa:

           

Kmalu, res kmalu pa napišem kakšno od dogodivščin. Nekaterim se bodo zdele bolane, nekaterim neumne, nekaterim spet mogoče zanimive, kakšemu morda celo sexy. V vsakem primeru pa so zgodbice resnične in ker jih nimam s kom deliti jih bom napisal tukaj. Za svojo dušo in za zabavo morebitnim bralcem.

Nekaj stvari o meni:
Odraščal sem v, vsaj mislim da, povprečni slovenski družini. Imam dva mlajša brata in, kar je še pomembnejše kar štiri starejše bratrance (sestrične tudi dve a za ta blog nista pomembni). Prvi spomini in prijetni občutki, ob dotikanju z drugim fantom segajo prav v otroštvo. Morda sem bil star kakšnih šest, sedem let a spominjam se da je včasih med igro prišlo do trenutkov ko so se otroška "pretepanja" in merjenja moči med brati končala z nežnimi objemi, včasih tudi s kakšnim poljubom.

Začetki:
Moja prva malo resnejša izkušnja se je zgodila ko sem bil star 10 let.
Med poletnimi počitnicami so me poslali k teti na Štajersko. Tam so živeli tudi moji štirje bratranci. Živeli so na kmetiji. Vsako leto smo se večkrat obiskovali tako da smo se dobro poznali in z bratranci smo bili dobri prijatelji. Počitnice na kmetiji so bile res zanimive, tudi delovne ampak prijetne. Kako prijetne bodo postale si nisem predstavljal niti v sanjah.

Nadaljujem takoj ko bo čas.....

Miha 11.03.2014 2 3750
Comments
Order by: 
Per page:
 
Post info
Miha
26 y/o Man
11.03.2014 (2077 days ago)
Gay
Rate
2 votes
Actions
Recommend
Categories
Gay (1 posts)
Tags