Pridružitev ali prijava
Blog malega potrebneža
 
Blog objava

Blog malega potrebneža

Zapisi o sex dogodivščinah, še prej pa ena lepa:

           

Kmalu, res kmalu pa napišem kakšno od dogodivščin. Nekaterim se bodo zdele bolane, nekaterim neumne, nekaterim spet mogoče zanimive, kakšemu morda celo sexy. V vsakem primeru pa so zgodbice resnične in ker jih nimam s kom deliti jih bom napisal tukaj. Za svojo dušo in za zabavo morebitnim bralcem.

Nekaj stvari o meni:
Odraščal sem v, vsaj mislim da, povprečni slovenski družini. Imam dva mlajša brata in, kar je še pomembnejše kar štiri starejše bratrance (sestrične tudi dve a za ta blog nista pomembni). Prvi spomini in prijetni občutki, ob dotikanju z drugim fantom segajo prav v otroštvo. Morda sem bil star kakšnih šest, sedem let a spominjam se da je včasih med igro prišlo do trenutkov ko so se otroška "pretepanja" in merjenja moči med brati končala z nežnimi objemi, včasih tudi s kakšnim poljubom.

Začetki:
Moja prva malo resnejša izkušnja se je zgodila ko sem bil star 10 let.
Med poletnimi počitnicami so me poslali k teti na Štajersko. Tam so živeli tudi moji štirje bratranci. Živeli so na kmetiji. Vsako leto smo se večkrat obiskovali tako da smo se dobro poznali in z bratranci smo bili dobri prijatelji. Počitnice na kmetiji so bile res zanimive, tudi delovne ampak prijetne. Kako prijetne bodo postale si nisem predstavljal niti v sanjah.

Nadaljujem takoj ko bo čas.....

Miha 11.03.2014 2 3205
Komentarji
Razvrsti po: 
Na stran:
 
Podatki o objavi
Miha
25 let Moški
11.03.2014 (1809 dni nazaj)
Gay
Ocena
2 glasov
Dejanja
Objavi na:
Zvrsti
Gay (1 objave)
Oznake