Join or Login
About
 
About Us
Gay Zmenki - Gay Slovenia Portal je nov spletni portal, kjer uporabniki lahko spoznavajo nove prijatelje, neposredno klepetajo z njimi in še veliko več!!!

Portal omogoča poleg spoznavanja novih prijateljev tudi objavo in ogled oglasov, fotografij, video posnetkov...., poleg tega pa vam je na voljo tudi Klepetalnica za katero ni potrebna registracija.

Klepetajte neposredno s svojimi prijatelji preko Hitrega sporočevalca ali pa uporabite naprednejši klepet kjer je možna uporaba video klepeta (cam2cam), pošiljanje slik neposredno sogovorniku...

Gay Zmenki - Gay Slovenia Portal je skupnost namenjena gay populaciji vendar pa so dobrodošli vsi uporabniki, ki nimajo predsodkov glede spolne usmerjenosti ljudi. Vse svoje člane vabimo k objavljanju fotografij, video posnetkov, oglasov, veseli pa bomo tudi vaših predlogov in mnenj, ki nam jih lahko posredujete preko obrazca Kontakt z nami

Pomembno:

Neregistriranim in/ali uporabnikom, ki so se registrirali pa še niso potrdili svojega uporabniškega računa
je dostop do vsebin delno omejen tako s strani portala kakor tudi s strani samih članov, ki lahko nastavljajo kdo lahko vidi njihove vsebine. V primeru da registriran in Aktiven (potrjen račun) član ne dovoli Javni ogled svojih vsebin potem lahko te vsebine vidijo le potrjeni člani ali njihovi prijatelji na portalu.

Portal je namenjen polnoletnim obiskovalcem ker vsebine na portalu lahko vsebujejo tudi seksualne vsebine, ki niso primerne za mladoletne osebe!!

Gay klepetalnica:Gay Slovenia