·   · 6 posts
 •  · 37 friends
 •  · 43 followers

Novo Leto

Ura je 19:30. Trenutno čakam zunaj na mrazu, na avtobusni postaji, da me Adonis pobere. Praznujoče vzdušje se že tako čuti, da je vonj alkohola v zraku že nekaj normalnega. Prižgem si cigaret in začnem razmišljat kaj sem v tem letu že dosegel. Ne bom te matral s temi depresivnimi detajli o tem kakšen luzer sem čez celo leto, ampak zadnji mesec kr resturam. Trenutno hodim ven z Adonisom. Všeč mi je vse na njem, od rjavih oči, do las spetih v čop, do njegovih prs, in seveda, njegov gospodič tam spodaj. Na momente imam občutek kot da so to vse le sanje. Naslonim se na cestno luč in si prižgem še enega. Deklica z vžigalicami je bila tista, ki je sama hodila bosa po snegu in prodajala vžigalice mar ne? Jaz pa stojim tukaj in kadim. Oči so se mi zasolzile. Kako dolgo bodo te sanje trajale? 

Po približno petih minutah pride Adonis z avtom in parkira. Skozi okno me vidi naslonjenega na cestno luč s solzami v očeh. »Kaj je?« je vprašal. »Kako dolgo bo to trajalo?« sem mu rekel. Zasmejal se je (to je na frazo »kako dolgo bo to trajalo?« dokaj normalna reakcija za Brežice z okolico, saj smo velika večina zelo črnogledi in to rečemo, ko se nekdo, ki je ravno zapustil zvezo, znova zapelje v eno). Ampak Adonis je videl da sem resno mislil. Objel me je in me poljubil. Njegova usta so bila vroča. Ne vem kako bi z besedami opisal ta občutek. Sedla sva v avto in se odpeljala proti domu. Ko sva prišla v krško sva nakupila še zadnje kar sva potrebovala in se odpeljala na vikend Adonisovega očeta. Oče mu je Adonisu dovolil, da s prijatelji preživi novo leto tam, ampak le, če bo do jutra pospravljeno. V resnici bova le midva. To je neke vrste gozdna koča, nekje na sredini hriba, kjer se lepo vidi pogled nad dolino, kjer bo ognjemet. Pojedla sva večerjo. »Hej, Josh, a boš? Ratal mi je mal priskrbet,« je rekel Adonis in iz žepa potegnil travo. Skadila sva jo in že nisva mogla nehat poljubljati drug drugega. Še eno par kozarcev vina kasneje sva bila oba v transu eksotike, ko sva se gibala v ritmu glasbe. Greva na balkon in pijeva ter kadiva še naprej. Potem pa sva se odločila da bova določila kdo bo koga z metom kovanca. Če pade glava, jaz slečem en kos obleke, če pade cifra, on. Tisti ki prvi ostane gol je kontejner za spermo. Adonis vrže. Pade glava, gre moja jakna. Vrže še enkrat, gre moja majica. Zdaj sva zunaj in mal je hladno. Vrže še enkrat in grejo moje hlače. Še enkrat in gol sem. Pogledam kovanec. Na obeh straneh je enak vzorec. »Pizda Adonis, zdaj si pa me,« sem rekel. Še zmeraj sem imel obute moje mini škornje, na glavi sem imel pa beanie. Drugače sem bil pa gol. »Pa kaj me gledaš,« sem mu zasikal. Nasmejal se mi je. 

Iz hlač si je snel pas in ven potegnil kurac. »Josh hladno je,« je pojamral. Šel sem na kolena in odprl usta ter sprejel mojo usodo. Adonis je vzel pivo, stopil bližje in svojega porinil v moja usta. Fukal je mojo glavo medtem, ko je pil pivo. »Faaaaakkkk. Si pa vadil. Ni ga boljšega čez dober faf in pivo,« je rekel z zadovoljstvom. Potem se je usedel na stol in mi s prstom nakazal naj pridem bližje. Postavil sem se na kolena pred njim, kot pes, se obrnil in mu pokazal luknjo. On jo je s prsti razširil in vajo vlil pivo. Potem me je podrl na tla in mi luknjo začel lizat. Jaz sem mu ga pa lizal. Ura je bila 23:55. Z rokami sem se pritrdil na balkon in se pripravil. Adonis ni čakal, v enem gibu ga je celega porinil vame. Noge so mi nemudoma ošibele in skoraj mi je takoj prišlo. Potem se je začel agresivno premikat, medtem ko je pil pivo. Potem se je začel ognjemet. Uščipnil mi je niple, rekel srečno novo leto, me ugriznil za vrat in rekel: »Ne morem se kontrolirat.« Potem me je fukal pod ognjemetom. »Adonis, dej še!!!!« sem se zadrl. Človek je pospešil, vzel pivo in zavriskal. Iz vasi so se slišali vračajoči vriski in ognjemeti, ki so preglasili moje kričanje. »Srečno novo leto!« se mi je zadrl v uho, ko je kar naenkrat celega porinil vame. Čutil sem vročico v meni, katero obožujem. Njegova sperma, globoko v meni. Ampak tokrat je bilo nekaj čudno. Kar ni in ni nehal. Nadaljeval je s fukom za cca. 30 sekund in prišlo mu je še enkrat. Tokrat je prišlo tudi meni. Porinil me je na tla in moje telo pošprical z njegovo spermo. Jaz sem ležal na tleh, moj kurac še kr spušča spermo. »Pridi princesa moja,« je rekel in me dvignil v naročje, kar me je presenetilo, saj nisem tako lahek. Nesel me je do postelje. Položil me je, se ulegel k meni, me objel in zaspal v roku sekund. 

In jaz zdaj sedim tukaj, z ritjo polno sperme, tipkam tole zgodbo. No tukaj je konec. Vsem vam želim srečno v letu 2023. Obilico zdravja in veselja. Predvsem pa zdrave pameti. Zdaj grem pa po deko in se stisni k mojem. Kdaj se bova zbudila? Ni važno. 


P.S. naslovna slika je že stara, sam ni se mi dalo iskat nove

-----

5 0 0 0 0 0
Comments (1)
  • Hvala. Hvala za zgodbo in hvala za lepe želje, ki jih vračam tebi, Adonisu in vsem ostalim tu na portalu. Srečno 2023! 💋

   1 0 0 0 0 0
   Not logged in users can't 'Comments Post'.
   Info
   Category:
   Created:
   Updated: