·   · 6 posts
 •  · 37 friends
 •  · 43 followers

Obisk

Po predlogu bralca, bo A od zdaj poimenovan Adonis.  

 

Zbudil sem se pred knjigami, kjer sem se učil. Ura je 4 zjutraj. Tri ure spanca? Haha nov rekord. Čas je, da nadaljujem z učenjem, ampak pred tem stopim na balkon študentskega doma in si na skrivaj prižgem cigaret. Ljubljana je danes hladna. S faksa toliko pritiskajo, da ne vem, kdaj sem na zadnje pokadil cigaret. Kupil sem jih tri dni nazaj, ane? To je najverjetneje najdlje kar sem zdržal z eno škatlico. Oči so se mi zasolzile. Pogrešam ga. Že skoraj 10 dni je minilo od najinega dogodka in niti besede. A misliš, da je že buden? A bi ga poklical? Ob 4 zjutraj? Vtipkal sem njegovo številko in se ustavil. Srce mi je začelo biti hitreje. Se tega sploh spomni? Ali je v megli alkohola ta dogodek pozabil? Pritisnil sem »kliči« in poslušal ter poslušal zvok telefona. Preden se je javil sem prižgal že šesti cigaret. Javil se je. »Hej Adonis. Jaz sem……Josh………« sem rekel in zamrznil. Kaj naj mu rečem? Ali naj mu povem znova kaj se je zgodilo? »Hej Josh. Ummmm. Od tistega je minilo že nekaj časa, anede? Hej, a si danes prost? Bi prišel malo v Ljubljano,« je rekel, nervozno. Pritrdil sem in rekel mi je, naj se dobiva pred železniško postajo. Poklopil je. A je to zmenek? Pizda…… božič se bliža………kaj naj mu podarim? Ah, lahko spečem piškote. Pogledam v škatlico. Pizda………zmanjkalo mi je cigaret.

Cca. 12:00, pred postajo.

Objela sva se in šla v dom.

Cca. 12:45, v domu.

Začela sva igrati videoigre, katere sva igrala cel dan. Pohvalil je moje piškote.

Cca. 20:00, v domu.

»Hej. A se spomniš prejšnič?« je vprašal.

Pritrdil sem z glavo.

»Danes sem prišel pripravljen,« je rekel, in iz torbe potegnil kondom.

»Ampak najprej mi dovoli, da grem pod tuš. Na vlak sem prišel direktno iz jutranje izmene in ni se mi še uspelo stuširati,« je rekel.

Pokazal sem mu do kopalnice in se vrnil v svojo sobo. Vzel sem cigarete in letel na balkon. Srce mi je bilo zelo hitro. Prižgal sem si enega. Spet se bo zgodilo. A je to prav? Mislim, sva prijatelja ampak……a si res želi mene? A sem jaz dovolj dober, da ga zadovoljim? A mu naj povem vse to? Moje misli je prevzel občutek strahu. In potem sem se spomnil. V kopalnici ni brisač. Moram mu prinesti vsaj eno. Vzamem eno in grem do vrat. 

Slišim, kako teče voda. Potrkam. »Ja? Lahko prideš not, sem v tuš kabini,« je rekel. »Prinesel sem ti brisačo,« sem rekel, in se napotil k vratom. Kar naenkrat sem začutil, kako me je Adonis zagrabil za roko. Bil je vidno živčen. Moje oči niso mogle gledat kam drugam. Spodaj me je še zmerom presenečal. Tudi če ne bi bil biseksualec, bi njegovega gledal s spoštovanjem. »Kaj ko bi se stuširala skupaj? Porab se manj vode,« je predlagal. Padel sem v smeh. »porab se manj vode?« To je nekaj kar bi izjavil le on. Prikimal sem in se slekel. Stopil sem v kabino. Nekaj časa sva se gledala, potem sem vzel šampon v roke in ga začel masirati. Ne vem kaj točno dela, ampak njegova prsa so tako čvrsta. Počasi grem vse nižje. Ko mu zagrabim kurac me pogleda v oči in se mi po vražje nasmeji. Začnem ga drkat. »H-hitreje!« je vzkliknil. Njegovo jamranje je postajalo vse glasnejše. Čez nekaj časa mi je rekel naj se obrnem. »Pizda Josh, to je pa lep pogled,« je rekel. Zagrabil me je za rit z eno roko in z drugo vzel tuš glavico in brizgal vodo v mojo luknjo. Potem se je nasmejal in me poljubljal po vratu. »Na to sem čakal cel teden. Ne moram se nadzorovati. Josh, oprosti mi……« je rekel. »Adonis. Prosim. Ne me tako zajebavat. Moja luknja je samo tvoja. Izkoristi jo tako kot jo znaš le ti,« sem izstrelil nazaj. Pribil me je ob zid. Nekaj časa mi je masiral luknjo. Potem me je pa klofutnil po njen. Zajamral sem. Ne vem zakaj, ampak ta klofuta je poslala nek šok po mojem telesu, kot elektrika. Zdaj sem bil trši kot kadarkoli prej. Pogledal sem ga s poželenjem. Kot da bi vedel, kaj ga prosim je odprl vodo iz tuša in njegovega v eni potezi, v celoti zarinil notri. V bolečini sem zajamral. To ga ni ustavilo in začel je hitro. Moj kurac je ob vsakem udarcu skočil. Bil je nekako čuden občutek. Noge so se mi začele tresti ampak Adonis ni upočasnil. »Adonis!« sem vzkliknil. Kar naenkrat je moj kurac eksplodiral. Lilo je z njega in nisem moral tega ustaviti. »Opa!« je vzkliknil Adonis, in začel še bolj brutalno. Po mnogo močnih udarcih, je zaključil z zadnjim. Potisnil ga je močno notri, kolikor se je le dalo, in me malo dvignil s tal. Čutil sem, kako se je znotraj mene segrelo. Obrnil sem se k njem, in poljubil me je. 

Ko sva se stuširala, sva se vrnila v mojo majhno študentsko spalnico. »No, hvala za gostoljubje, ampak čas je, da grem,« je rekel. Za zdaj sva bila oba le v brisačah okoli bokov. Porinil sem ga na posteljo, se sam vrgel gor, in naju pokril z odejo. »Danes spiš pri meni,« sem ukazal. Presenečen je samo prikimal. Ne vem kaj si je mislil v tem momentu. Glavo sem položil na njegova prsa. Zaspal je zelo hitro. Kmalu se je obrnil in me objel, kot plišastega medvedka. Adonis……a sem res dovolj dober za tebe? Ne. To lahko počaka. Mu povem jutri. Ura je bila okoli desetih. Ne spomnim se, kdaj sem na zadnje tako zgodaj šel spat. Tako toplo je……

3 0 0 0 0 0
Comments (3)
  • odlično napisan. kr tko naprej

   0 0 0 0 0 0
   • Hvala. (〃 ̄ω ̄〃)ゞ

    0 0 0 0 0 0
   • Hvala.

    😍 

    0 0 0 0 0 0
    Not logged in users can't 'Comments Post'.
    Info
    Category:
    Created:
    Updated: